Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Mi vonz benneteket egy 35-40 éves pasihoz aki 10-15 évvel idősebb?
Hmmm.... 34 vagyok. Kb. ebben a korosztàlyban próbálok párt találni, de lassan feladom.
A többség családos, és asszony meg gyerek mellett hajtja a huszonéves pipiket.
Amelyik egyedül van, az meg nem véletlen: még "ki akarja élni magát": bulizik, csajozik, iszik, pont hogy nem akar megállapodni. Agyilag megmarad 20-nak.
Esetleg eleve olyan személyiség (agresszív, kötekedő, link, egoista stb.) akitől menekül az a nő aki jobban megismeri.
Vannak elváltak. Ez is vegyes társaság. Lelki sérült. Anyucihoz költözött haza. Nőgyűlölő lett. Javíthatatlan szoknyapecér. Anyagilag támogatásra szorul. Stb.
Az egyik fele szexre alkalmatlan (mert önző stb), a másik felével beszélgetni nem lehet.
Nem tudom ti milyen 35-40-es pasikat ismertek (apucin kívül), hogy ennyire piedesztádra állítjátok őket. (Privátban jöhetnek a telószámok!)
De nyugodjatok bele hogy a 20-25 éves pipiket a pénz, a lakás, meg a kocsi érdekli, és egy 35 feletti pasi is tisztában van vele, hogy a friss husi sokba kerül: póthaj, 3d szempilla, szoli, műköröm, műcici (ballagásra ajándék...), stb.
Ez így van mióta a Föld gömbölyű.
Engem semmi. Szerintem kb. +5 év az optimális korkülönbség a férfi javára. Engem sosem vonzottak a 30-40 vagy még idősebb férfiak.
24/L
Megvan az éles kontraszt 11 és 14 között.
Úgy gondolom, aki megtanult bánni a nőkkel 35 éves korára, az ráhajt a fiatalokra, aki nem az meg prólkozik mindenhol, és jönnek a csalódások mindkét oldalnak.
Tapasztalat, magabiztosság, és leginkább érettség! Nekem ilyen korombeli, haverokkal állandóan kocsmába járó, a mának élő és előre nem tervezgető "gyerekekből" nem kell senki. (Az ellenkező eset pedig sajnos nagyon ritka, és amilyen peches az élet, a sors biztosan nem hoz kapcsolatba velük, és ha még össze is hoz, nem biztos, hogy megvan közöttünk az a bizonyos szikra...) És mondom ezt úgy, hogy nincs műkörmöm, évente kb 2x járok fodrászhoz, és nem költök havonta 10ezreket új ruhákra, sminkre, satöbbire. Belátom- nagyon sok olyan lány van, aki a pénzre megy, de azért ne felejtsük el, hogy rengeteg kivétel van. :)
21/L
"szikra"
hát igen, nekem mindig ezzel volt gondom, mert hiába lenne minden tökéletes, de a lányok a "szikra" hiányára hivatkozva kosaraznak ki.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!