Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Huszonéves lányok! Mi vonz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves lányok! Mi vonz benneteket egy 35-40 éves pasihoz aki 10-15 évvel idősebb?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 5. 00:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%

Hmmm.... 34 vagyok. Kb. ebben a korosztàlyban próbálok párt találni, de lassan feladom.

A többség családos, és asszony meg gyerek mellett hajtja a huszonéves pipiket.

Amelyik egyedül van, az meg nem véletlen: még "ki akarja élni magát": bulizik, csajozik, iszik, pont hogy nem akar megállapodni. Agyilag megmarad 20-nak.

Esetleg eleve olyan személyiség (agresszív, kötekedő, link, egoista stb.) akitől menekül az a nő aki jobban megismeri.

Vannak elváltak. Ez is vegyes társaság. Lelki sérült. Anyucihoz költözött haza. Nőgyűlölő lett. Javíthatatlan szoknyapecér. Anyagilag támogatásra szorul. Stb.

Az egyik fele szexre alkalmatlan (mert önző stb), a másik felével beszélgetni nem lehet.

Nem tudom ti milyen 35-40-es pasikat ismertek (apucin kívül), hogy ennyire piedesztádra állítjátok őket. (Privátban jöhetnek a telószámok!)

De nyugodjatok bele hogy a 20-25 éves pipiket a pénz, a lakás, meg a kocsi érdekli, és egy 35 feletti pasi is tisztában van vele, hogy a friss husi sokba kerül: póthaj, 3d szempilla, szoli, műköröm, műcici (ballagásra ajándék...), stb.

Ez így van mióta a Föld gömbölyű.

2015. ápr. 5. 07:51
 12/36 anonim ***** válasza:
Engem semmi.
2015. ápr. 5. 08:36
 13/36 anonim ***** válasza:
84%

Engem semmi. Szerintem kb. +5 év az optimális korkülönbség a férfi javára. Engem sosem vonzottak a 30-40 vagy még idősebb férfiak.

24/L

2015. ápr. 5. 10:00
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Én 23 éves vagyok, a barátom pedig 35. 3 éve vagyunk együtt, nyáron esküvő lesz. Nem élünk nagy lábon, de nem is vagyunk szegények. Keresetünk majdnem, hogy megegyezik, én is dolgozok. Igen, néha teszek fel magamnak műszempillát, járok műkörmöshöz, mindketten fodrászhoz járunk és évente egyszer elmegyünk nyaralni. A műszempilla, műköröm, kettőnknek a fodrász kijön 10E Ft-ból (minden, nem külön!), a nyaralás az már mondjuk luxuskivitel Magyarországon, de sokat spórolunk és szerintem minden embernek kellene ennyi kikapcsolódás, csak ezt itt nem sűrűn lehet megtenni... Volt már 1-3 évvel idősebb barátaim, de mind éretlen volt. Az egyiknek sok pénze volt, nagyképű lett, pedig csórikámnak az apukája fizette a pávás cuccokat és a kapcsolatunk vége felé autót is kapott. Csak kidobtam, mert túl nagy lett az arca velem szemben, egyszer meg is ütött, akkor lett vége. A másik szegényebb fiúcska volt, de az meg alig mert hozzám nyúlni, szerény és félénk volt. Egy évig bírta mellette, mert nem akart se dolgozni, se tervezni, csak élt a mának, anyuci eltartja biztos örök életében, én meg költözzek oda a szüleihez és jajj de jó lesz... na én ekkor szedtem onnan is a sátorfámat, mert anyuci pici elkényeztetett fiával kb. 0 életem volt. Megtehette volna, hogy megy dolgozni, de inkább sajnáltatta magát és nem keresett melót. Harmadik fiúval fél évig voltam, fél évvel volt idősebb tőlem, hát... katasztrófa... a törődés és a figyelem szót még hírből sem hallotta. Aztán jött a mostani barátom, aki elvált, nincs gyereke, csak az asszony lelépett egy gazdag pasival :D Viszont Ő mindent megad nekem testileg, lelkileg, figyelmes és jólelkű. Családot szeretne hamarosan és én is :) Tud bánni a nőkkel, nem béna, nem bunkó, meglehet benne bízni.
2015. ápr. 5. 16:05
 15/36 anonim ***** válasza:

Megvan az éles kontraszt 11 és 14 között.

Úgy gondolom, aki megtanult bánni a nőkkel 35 éves korára, az ráhajt a fiatalokra, aki nem az meg prólkozik mindenhol, és jönnek a csalódások mindkét oldalnak.

2015. ápr. 5. 16:16
 16/36 anonim ***** válasza:

Tapasztalat, magabiztosság, és leginkább érettség! Nekem ilyen korombeli, haverokkal állandóan kocsmába járó, a mának élő és előre nem tervezgető "gyerekekből" nem kell senki. (Az ellenkező eset pedig sajnos nagyon ritka, és amilyen peches az élet, a sors biztosan nem hoz kapcsolatba velük, és ha még össze is hoz, nem biztos, hogy megvan közöttünk az a bizonyos szikra...) És mondom ezt úgy, hogy nincs műkörmöm, évente kb 2x járok fodrászhoz, és nem költök havonta 10ezreket új ruhákra, sminkre, satöbbire. Belátom- nagyon sok olyan lány van, aki a pénzre megy, de azért ne felejtsük el, hogy rengeteg kivétel van. :)

21/L

2015. ápr. 7. 12:59
 17/36 anonim ***** válasza:
16: "Nekem ilyen korombeli, haverokkal állandóan kocsmába járó, a mának élő és előre nem tervezgető "gyerekekből" nem kell senki." Pedig akikkel én járni szoktam kocsmázgatni hetente/kéthetente 80% céltudatos. :F (Ha engem beleveszünk 75%. :D ) Mindenesetre aki keres talál neki való csibészt akár kortársai akár az előző vagy következő generációból!
2015. ápr. 7. 15:08
 18/36 anonim ***** válasza:
17# Hát akkor én eléggé elcseszett környéken élek, sajnos eddig csak rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban, de azért nem adom fel a reményt... :D
2015. ápr. 7. 15:53
 19/36 anonim ***** válasza:
18: Nem tudom hol laksz, vagy hol nem. Én csak azt mondom arányaiban minden korosztályban ugyanannyi a sötét, lelketlen, állnok, okos, rendes, romatikus, stbstb... férfi.
2015. ápr. 7. 16:13
 20/36 anonim ***** válasza:
81%

"szikra"

hát igen, nekem mindig ezzel volt gondom, mert hiába lenne minden tökéletes, de a lányok a "szikra" hiányára hivatkozva kosaraznak ki.

24F

2015. ápr. 7. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!