Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Mi vonz benneteket egy 35-40 éves pasihoz aki 10-15 évvel idősebb?
Én is idősebb vagyok negyven felett kicsivel, de nem vettem észre azt a nagy vonzódást a korombeliekhez. Akárhány éves is a lány, 18 vagy 38 alapvetően három típus van:
1.) A családra, szeretetre, figyelemre vágyó monogám típus.
2.) A ravasz, dörzsölt, pénzre hajtó.
3.) A defektes. Ez lehet végletekig önző, durva, betegesen szexmániás, aki képtelen bárki mellett kitartani, alkoholista, drogos stb.. nem akarom részletezni.
Sajnos manapság az 1. típusból van a legkevesebb. Nekik viszont vannak olyan igényeik, amiket sok magamfajta, aki pont ilyenre vágyna, képtelen teljesíteni. Mert bármennyire is rendes, azért szeretne olyant, aki például "kinéz valahogy", képes biztonságot nyújtani, van némi sütnivalója és így tovább, nem sorolom. És igazság teljesen jogos is, ha belegondoltok.
Ezért házasodnak egyre kevesebben, válnak egyre többen. És vannak a magamfajták, akiknek túl sok minden sikerül félre, idős koruk ellenére úgymond "semmit nem értek el", ráadásul még rondák is....
Szerintetek vonzódnak a magamfajtákhoz bármilyen korú nők? Na elárulom semmilyenek se.... nem hogy 20-on évesek.... és senki nem jöjjön azzal marhasággal, hogy a belső számít. Az legfeljebb hasfelmetsző Jack esetén lehet hihető.
"Én is idősebb vagyok negyven felett kicsivel, de nem vettem észre azt a nagy vonzódást a korombeliekhez"
E azért van, mert kettesnek van igaza.
Az egzisztencia ami vonzza ezeket a lányokat. Az általad felsorolt mindhárom csoportbelit.
Külső adottságokban,te mint 40es, nem veszed fel a versenyt egy 25 feletti srácal. Ha egzisztenciálisan sem tudsz többet nyujtani, értelem szerüen TE személyesen nem elszel vonzó a huszonéves lányoknak.
Nem annyira bonyolult
Én még öregebb pasikét és szegényen... volt egy pár ezer levél amiből kiderült, hogy egymás mellett a helyünk.
A kor egy dolog csak az egészben.
-Felépített önbizalom
-Felnőttség
-Konfliktuskezelés
-Kiforrott személyiség
-Igazi férfiként viselkedik
-Udvariasság (ez a korosztályból adódik, más generáció)
-Van mit mesélnie az életéről
-Kikalandozta magát, nem kell ettől félni
-Biztonságérzet megadása
-Tisztel (ez a korosztályból adódik, más generáció)
-Jobban tud kezelni, a tapasztalatai révén jobban megért
Épp munkanélküli, előtte gyárban gürizett, úgyhogy nem a pénze. Nincs kocsija sem, fogadjátok el.:)
Elég sok mindent leírtak már az előző válaszolók. Valóban az érettség, az önbizalom, és az élethez való hozzáállás sokban különbözik egy 25 és 35 éves férfi között.
De azért még annyit hozzátennék hogy egy férfi 40 évesen is lehet gyerek, és 25 évesen is lehet felnőtt. És van olyan akiknek az a hobbija hogy fiatal csajokat szednek fel, úgy hogy a kiegyensúlyozottság látszatát keltik, közben pedig lelkileg ugyanolyan nulla mint egy 20 éves. És ez fordítva is igaz hogy fiatalon is lehet valaki érettebb (csak ez ritkább)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!