Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem tonkre?
Ne álltasd magad! Te nem bocsájtottál meg.
Ha meg bocsájtottál volna, most nem pörögnél azon, hogy kivel mit csinál az a 19 éves tinédzser.
(Nem értem miért akar valaki gyereknek gyereket szülni. De nem is az én dolgom. Te is gyerek vagy még.)
Inkább foglalkozz a babáddal. Az a gyerek, aki a biológiai apa, majd egyszer, jó pár év múlva megkomolyodik. Most csak egy fiatal fiú, aki a farka után meg. Még is mit vársz?
Amugy a gyereket majd te felneveled? Ahogy állitod.
Szerinted a pocidban a gyereknek most használsz különben? A saját sértettséged fontosabb a baba egészségénél!
Az első gondolatom az volt, hogy menjél hozzá feleségül. Azzal aztán kikészítenéd.
De végig olvastam. Ha minden igaz, amit írtál, akkor a legjobban az fogja kikészíteni, ha látja az örömödet, boldogságodat. Szedjél fel egy másik pasit, és látványosan nézd levegőnek, és legyetek boldogok.
Ettől tutira meghülyül. De azt az embert akivel összejössz, becsüld meg, és szeresd, ne bosszúból légy vele.
Azt meg jól jegyezd meg, hogy amit az anya érez, azt érzi a baba is. Ugye nem akarod, hogy már a születése előtt idegeskedjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!