Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tonkre?

Figyelt kérdés
3eves kapcsolatbol most 32hetes terhes vagyok. Mar 3honapja elhagyott az apuka mondvan hogy nem jon ki velem. Ami nem igaz csak sztem befosott az apasagtol.19eves.... ertheto! Ra 3hetre mar volt neki egy idosebb noje akit keszul felesegul venni (ettol nem ijedt be a mocsok) nem is haragudtam ra hat ha massal akar boldog lenni. Normalis a no hat legyen..... most kiderult hogy elkezdett dolgozni.. ossze ismerkedett ott egy futtatot hivatasos qrvaval akivel az elso munkanapjan ossze szurtek a levet. Szo szerint elso munkanap utan haza fele a buszon megoldotta,majd nala is aludt. Na ettol felfordult a gyomrom es olyan harag ,duh,gyulolet jott ram hogy idaig sullyedt... meg hozna a gyerekre a fertozeseket istenorizz. Teljesen kitiltom a gyerek eletebol. Kerdesem hogyan tegyem tonkre??? Engem elhagyott korhazba kerultem miatta mindaze hogy qvat b*sszon es a hazam elott kezen fogva setalgassanak??? Tonkre akarom tenni,eltaposni!!!mit tegyek?
2015. márc. 31. 00:46
1 2
 11/17 anonim válasza:
Öld meg:) 19/L
2015. márc. 31. 01:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Lelkileg meg akarom! Hosszu eletu legyen de orokke szenvedjen hogy a csaladjat dobta el eze az elete.. miert nem gondolkozott a baba elott hogy o ezt akarja...
2015. márc. 31. 01:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne álltasd magad! Te nem bocsájtottál meg.

Ha meg bocsájtottál volna, most nem pörögnél azon, hogy kivel mit csinál az a 19 éves tinédzser.

(Nem értem miért akar valaki gyereknek gyereket szülni. De nem is az én dolgom. Te is gyerek vagy még.)

Inkább foglalkozz a babáddal. Az a gyerek, aki a biológiai apa, majd egyszer, jó pár év múlva megkomolyodik. Most csak egy fiatal fiú, aki a farka után meg. Még is mit vársz?

2015. márc. 31. 01:43
 14/17 A kérdező kommentje:
Minek akart akkor gyereket??? Naluk mas...
2015. márc. 31. 01:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Amugy a gyereket majd te felneveled? Ahogy állitod.

Szerinted a pocidban a gyereknek most használsz különben? A saját sértettséged fontosabb a baba egészségénél!

2015. márc. 31. 02:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Az első gondolatom az volt, hogy menjél hozzá feleségül. Azzal aztán kikészítenéd.

De végig olvastam. Ha minden igaz, amit írtál, akkor a legjobban az fogja kikészíteni, ha látja az örömödet, boldogságodat. Szedjél fel egy másik pasit, és látványosan nézd levegőnek, és legyetek boldogok.

Ettől tutira meghülyül. De azt az embert akivel összejössz, becsüld meg, és szeresd, ne bosszúból légy vele.

Azt meg jól jegyezd meg, hogy amit az anya érez, azt érzi a baba is. Ugye nem akarod, hogy már a születése előtt idegeskedjen?

2015. márc. 31. 04:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom attol h szivbol azt kivanom neki h az elete pokol legyen amiert a gyerek miatt legalabb,megbeszelni se probalta. Nem tudom ezert miert lenne egeszsegtelen vagy ideges a babam?:)en nyugodt vagyok,pont ezert szeretnem.h szenvedjen... egyaltalan nem vagyok ideges,feszult. Egyszeruen csak a szivem azt szeretne hogy amit tett szenvedjen!mert megcsinalta tudatosan a gyereket.varta velem 5 honapig.aztan mint akin forditottak egyet a masik iranyba ment...
2015. márc. 31. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!