Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tonkre?

Figyelt kérdés
3eves kapcsolatbol most 32hetes terhes vagyok. Mar 3honapja elhagyott az apuka mondvan hogy nem jon ki velem. Ami nem igaz csak sztem befosott az apasagtol.19eves.... ertheto! Ra 3hetre mar volt neki egy idosebb noje akit keszul felesegul venni (ettol nem ijedt be a mocsok) nem is haragudtam ra hat ha massal akar boldog lenni. Normalis a no hat legyen..... most kiderult hogy elkezdett dolgozni.. ossze ismerkedett ott egy futtatot hivatasos qrvaval akivel az elso munkanapjan ossze szurtek a levet. Szo szerint elso munkanap utan haza fele a buszon megoldotta,majd nala is aludt. Na ettol felfordult a gyomrom es olyan harag ,duh,gyulolet jott ram hogy idaig sullyedt... meg hozna a gyerekre a fertozeseket istenorizz. Teljesen kitiltom a gyerek eletebol. Kerdesem hogyan tegyem tonkre??? Engem elhagyott korhazba kerultem miatta mindaze hogy qvat b*sszon es a hazam elott kezen fogva setalgassanak??? Tonkre akarom tenni,eltaposni!!!mit tegyek?
2015. márc. 31. 00:46
1 2
 1/17 Interferencia ***** válasza:
2015. márc. 31. 00:48
 2/17 opened paradise ***** válasza:

Csak kíváncsiságból:

Te hány éves is vagy ehhez?

2015. márc. 31. 00:49
 3/17 anonim ***** válasza:
94%
Ahelyett, hogy ezen töröd a fejedet inkább azon kéne, hogy milyen módon kívánod meg azt a szerencsétlen gyereket felnevelni.
2015. márc. 31. 00:51
 4/17 A kérdező kommentje:
20 vagyok. Mielott.elitelnel a babamat soha nem banom meg. Es o is orult a gyereknek amig ultrahangon meg nem latta hogy ez igaz!!!! En felnottem a feladathoz es buszke kismama vagyok :) oke h megijedt,elhagyott. Megbocsajtottam nem erdekelt! De ez amit most csinal nem veszi be a gyomrom es ha mar engem kikeszitett terhesseg alatt,neki se legyen nagyobb orome...
2015. márc. 31. 00:53
 5/17 A kérdező kommentje:
nem szerencsetlen gyerek! attol h ilyen az apja o nem fog semmiben hianyt szenvedni. Ot en felnevelem nem ezzel van a gond. Hanem azzal hogy 3ev utan ppnt terhesen pakolj pucolj vege. Es amig tisztesseges volt utannam hiaba h ossze omlottam nem haragudtam ra. De most eldrogozza az eletet,qrvakat nyom. Aztan meg jonne a gyerekhez??!! Nem nem! Es elakarom taposni mint egy csotanyt
2015. márc. 31. 00:55
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább örülj neki, hogy időben megszabadultál tőle.

Adj hálát az égnek, ő elnyeri majd méltó jutalmát...

2015. márc. 31. 00:56
 7/17 anonim ***** válasza:

" futtatot hivatasos qrva" mit keres egy munkahelyen?

Tönkre tenni nem tudod, eltaposni nem tudod.

Eltiltani nem tudod, gyerektartást legalább kapni fogsz, ha dolgozik.

A gyűlölködés árt a babának.

2015. márc. 31. 00:56
 8/17 anonim ***** válasza:
A gyereket akarod épen, egészségesen kihordani és felnevelni vagy bosszút állni? Bölcsen és éretten kéne viselkedni.
2015. márc. 31. 00:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Lol csak nem vagytok ciGÁNYok? Gány=

Salak anyag

2015. márc. 31. 01:00
 10/17 A kérdező kommentje:
A not 1-2hete hoztak haza kulfoldrol mert megallt a forgalma. es van ilyen beugros munka itt a kornyeken. Es ugy kerult oda.. igen halat adok az Istennek hogy mi kulon mentunk,de nagyon nagy a harag bennem.. es ahogy ot nem erdekelte h sirva konyorogtem neki hogy ne tegye rendbe hozunk mindent,en is sirva terden allva akarom latni. Amigez a harag bennem van amig mem.latom h szenved sajnos nem fog.elmulni :/ a gyerekem az elso es epp ezert.akarom azt a gorenyt tonkre tenni mert nem csak engem bantott hanem ot is...
2015. márc. 31. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!