Van kulon egy iskolas cipom es nagyon gaz hogy tegyem tonkre?
Ejha én évekóta 3-4 ezer forintos kínai cipőkbe járok és 1 évet simán kibírnak addigra meg úgy is megunom az adott cipőt.
Valahogy megértem anyudat mert én sajnálom a pénzt, cipőre főleg ennyit.
Hiába tehetném meg mert megdolgozok érte és szüleimmel élek, de akkor sem teszem. A kínai cipő suliba úgy is jó, nem kell ott villogni, mert tanulni jár oda az ember, és amúgy is fogyó eszköz.
Elso valaszolo ertem en de kb. ilyen a cipo.> [link]
Ez az en korosztalyomba nagyon gaz !
Nincs ezzel a cipővel semmi probléma. Ha így állsz a dolgokhoz később is, mint ahogy most teszed, akkor jó eséllyel vagy cipőd lesz, vagy teli hasad, a kettő együtt nehezen fog menni.
Én megértem, hogy az iskolai közösségben ki kell tűnni valamivel. De ezt inkább a tanulmányi átlagoddal, szorgalmaddal, kitartásoddal, segítőkészségeddel, ötletességeddel vagy valami hasonlóval tedd, mint egy vacak cipővel. A divat múlandó, a tudás, szorgalom nem az ;) Akik előtt pedig számít a cipődre írt szó, azt a társaságot rég megette a fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!