Hogyan tegyem tonkre a gepemet?
Figyelt kérdés
Egy elavult ocskavasrol van szo, ugy kellene tonkretenni, hogy ne latszodjon rajta kulso beavatkozas nyoma, gondolok itt arra, hogy kisutni, vagy tulterhelni benne valamit ugy, hogy lehetoleg a keptelenseg legyen megjavitani, vagy a raforditando osszeg miatt ne erje meg megcsinaltatni.2013. máj. 6. 12:42
1/8 anonim válasza:
Ha a gyerekem lennél, utána nem hogy ócska, hanem semmilyen géped nem lenne.
Szíjazd a hátadra és ugorj le a tizedik emeletről, garantáltan tönkremegy.
3/8 anonim válasza:
Neked mi számít elavult ócskavasnak? Ha működik, akkor használható darab. Biztos hogy van akinek még el lehet adni. Ha meg új gépet akarsz, akkor szedd össze rá a pénzt. Mindjárt itt a nyár, szóval lehet dolgozni. Vagy otthon. Nem tudom hány éves vagy, de pont ideje lenne megtanulnod, hogy a pénz nem a fán terem. Néha küzdeni kell a dolgokért. Eleve nézd meg, mennyit érhet a régi géped. 5-10.000-et biztos. Ennyivel is kevesebbet kell gyűjtened az újra. És hidd el, milliószor jobb érzés lesz megvenni, ráadásul az tényleg ízig-vérig a tiéd lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem neveles celzatu kerdest tettem fel igy hat senkitol sem olyasfajtat varok el, a gep tobb mint 9 eves es gyakorlatilag hasznalhatatlan.
2013. máj. 6. 13:32
5/8 anonim válasza:
Akkor beszéld meg a szülőkkel, hogy szeretnéd lecserélni, segítsenek benne és te is vállaj részt vagy zsebpénzzel, plusz munkával, nyári melóval akármi. De ne tedd tönkre sunyiban a gépedet. Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de szerintem nagyon vérlázító ez a gondolkodásmód.
Tégy érte, hogy új géped legyen!!!
6/8 anonim válasza:
Képzeld, én 9 éves gépet használok mai napig, mert van rajta LPT port. Az új gépemen nincs, LPT-re meg szükségem van. Tehát biztos hogy lesz valaki, akinek kelleni fog. Ha meg tönkreteszed, ahelyett hogy beszélnél szüleiddel, jó eséllyel kapni fogsz hirtelen egy fos gépet, mert ugye gép kell. Vagy a másik, hogy pár hétig-hónapig nem lenne géped. Mindenképp beszélj a szüleiddel, neked is az lesz a jobb. Mert akkor kaphatsz egy olyan gépet, ami még 2-3 év múlva is jó, nem avul el egy év alatt.
7/8 anonim válasza:
El vagy tévedve apuskám. Azt hiszed hogy neked minden jár, csak úgy. Hét nem jár, csak a szád. Kutyát nem érdekli milyen jellegű válaszokat vártál, azt kaptad amit érdemeltél, azt is tapintatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!