Csabi220 kérdése:
Most vettem egy Navon n490 típusú GPS-t és csak Magyarország van benne. Hogyan tegyem bele a GPS-be németországot?
Figyelt kérdés
Keresgettem a neten hogy letölthető-e Németország.Nem találtam semmit.Vettem bele memória kártyát.Annyi a kérdésem hogy lehet a GPS-be beletenni Németországot?2013. ápr. 30. 17:01
1/13 anonim válasza:
Milyen navigáció? Tört vagy eredeti?
2/13 A kérdező kommentje:
Én sajnos ehhez nem értek!Min múlik az hogy tört vagy eredeti?Mind 1 csak németországba eljussak vele
2013. ápr. 30. 17:18
3/13 anonim válasza:
Ha eredeti, akkor bemégy a márkaképviselethez és megveszed a hozzávaló, neked kelló térképet. Ha tört, akkor...
4/13 anonim válasza:
Ha nem tudsz róla semmit akkor nem tudunk segiteni. Ha eredeti akkor vegyél hozzá. Ha nem akarsz akkor lehet rá tenni törtet,de ahhoz utánna kell olvasnod. Ha tört akkor ha pl igo van rajta akkor csak elég letöltened a térképet és bemásolni a map mappába.
5/13 A kérdező kommentje:
Ezen is IGO van.Tudnál adni 1 oldalt ahol letölthetem?
2013. ápr. 30. 17:40
6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok benne biztos de szerintem ez IGO-s.De fizetnem kellene azért hogy több ország legyen benne?
2013. ápr. 30. 17:43
7/13 anonim válasza:
Természetesen. A térképek tartalma nem terem csak úgy a fákon, azokban nem kevés munkaóra van.
8/13 A kérdező kommentje:
Rendben!! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2013. ápr. 30. 17:47
9/13 anonim válasza:
Ha újonnan vetted akkor azon eredeti igo van és azon nem működik a bemásolós módszer.
10/13 anonim válasza:
Nekem is ilyen van.
Garanci a időn belül felejtős!
Csak akkora a memóriája,hogy a M.o térkép fér el rajta.
A memóriakártya nem a navigációs szoftvet tárolására,és kezelésére való! Az arra való,hogy pihenéskor,stb csak zenét,képeket nézz,halgass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!