Csabi220 kérdése:
Most vettem egy Navon n490 típusú GPS-t és csak Magyarország van benne. Hogyan tegyem bele a GPS-be németországot?
Figyelt kérdés
Keresgettem a neten hogy letölthető-e Németország.Nem találtam semmit.Vettem bele memória kártyát.Annyi a kérdésem hogy lehet a GPS-be beletenni Németországot?2013. ápr. 30. 17:01
11/13 anonim válasza:
és az miért van h ha PC-n nyitom meg a fájlokat akkor ott látom az összes európai országot, viszont a gps-en csak magyarországot tudom behozni. Most akkor rajta van, de még se tudom használni?
12/13 Malárik György válasza:
Navon 490 rajta van 49 oszág térképe csak Magyarország van engedélyezve. Ha szertnéd frissíteni akkor töldsd le a noviextras.com oldalról a Naviextras_Toolbox.exe programot, telepítsd gépedre csatlakozz a nethez és a navi is legyen csatlakoztatva majd elindítod a prigramot ahol kitőltöd a regisztrációt, onnan már frissítheted vagy töltheted a programokat 1-évig ingyen. Azt vedd figyelemben ők tudják mi van a navidon és csak azt frissítik.
13/13 Malárik György válasza:
Support letöltése lépj be a navongps.com oldalra és ott bogarászhatod a megoldásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!