Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a párotok beiratkozna egy masszázstanfolyamra?
Szeretném, ha nem így lenne, de féltékeny vagyok emiatt.
Azért iratkozott be, mert többször kértem már, hogy masszírozzon meg (és előjátéknak is szeretném néha), de nem nagyon megy neki..Szóval tök aranyos tőle, 25.000-et rááldozott, de én rosszul érzem magam miatta. Volt már valaki ilyenen? Mindenki mindenkit masszíroz ott? És le is vetkőznek (valamennyire)?
Fogjam be a szám és örüljek?
24N
Egyrészt ha elég jó vagy neki, akkor nem feltétlenül. Szerintem eléggé megfegyelmezi magát egy ilyen környezetben. Kérdezd csak meg, milyen nadrágban masszíroz. Hamar észrevennék a többiek és nem díjaznák...
Másrészt meg ha felizgul, akkor mi van? Lehet, hogy máshol éhezik meg, de miért baj az, ha otthon eszik utána? Még abból is csak hasznod van.
Ó egyem meg... a te kedvedért megy masszázstanfolyamra, te meg féltékenykedsz? :-)
Ha felizgul a keze alatt lévő nőkre, azzal nem tud mit tenni, ez független az akarattól, nem tekintheted megcsalásnak. Ettől nem fogja a másik nő jobban érdekelni, mint te! Egyébként nem tudom, hogy működik egy ilyen tanfolyam, de valakin csak kell nekik gyakorolni, és hát kin, ha nem egymáson... ne légy ezért féltékeny!
26/N
"Azért zavar, mert pasi, és felizgul a keze alatt lévő nőkre."
Egyszerű vagy, mint a pont, anyukám.
Ilyenen parázni, jó dolgodban nem tudsz mihez fogni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!