Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, titeket hogyan érinten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket hogyan érintene ha megtudnátok, hogy az ex pasitok öngyilkos lett mert dobtátok?

Figyelt kérdés
Egy olyan pasit képzeljetek el aki nagyon szeretett titeket, de ti kidobtátok valami miatt.
2010. febr. 11. 16:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
68%
fájna
2010. febr. 27. 13:03
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező!Én még azért megkérdezném tőled ezt is:Összevesztetek,Ő meg azt mondja öngyilkos lesz.Te meg tanácstalan vagy,mit tegyél?Mi lesz ha tényleg?

Így van?

2010. febr. 27. 14:07
 23/25 anonim ***** válasza:
68%
Akár szerettem, akár nem, akármennyire is szánalmas lenne, én kiborulnék azért hogy valaki miattam cselekedett így. Főleg azért mert szeretett, borzalmas ebbe belegondolni. 22/L
2010. febr. 27. 15:00
 24/25 anonim ***** válasza:
68%

Kiborulnék rendesen,beleőrülnék.Én ilyen típus vagyok egyébként is.Bár az öngyilkosságot elítélem,és ha ilyen megesne nem mondanám az illető lányra,hogy ő tehet róla,mert a fiú döntése volt,egyedül ő dönt a sorsa felől és azért ő is gondolhatott volna rá mielőtt megtette,hogy a hozzátartozóinak,volt barátnőjének milyen lesz ez...dehát ezek mindig 1 elborult pillanatban következnek be.Én azt mondom elvégre erről a lány nem tehet,de én személy szerint ennek ellenére tuti hibáztatnám magamat,vagy folyamatosan arra gondolnék,hogy bárcsak visszafordíthatnám a tetteimet,akkor minden más lenne...

Aki meg az elején írt,azért tényleg nem gyengén durva volt...:S

2010. febr. 27. 15:34
 25/25 anonim ***** válasza:
69%

Én már álltam ennek a szakadéknak a peremén, és nem tudom miért nem tettem.

De akik nem értik, azok ne is itélkezzenek,

mert ha valakit igazán szeretünk, és elveszitjük, olyan mérhetetlen fájdalom van bennünk, hogy könnyen elkövetjük azt, amit nem kellene.

Ez nem gyengeség. Ez fájdalom. Amit Értetek érzünk.

És ha valamelyik Nő ezt nem képes felfogni, megérteni,

annak nem méltó a lelke, egy apró szeretetre sem.

F/41

2010. febr. 27. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!