Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket hogyan érintene ha megtudnátok, hogy az ex pasitok öngyilkos lett mert dobtátok?
Figyelt kérdés
Egy olyan pasit képzeljetek el aki nagyon szeretett titeket, de ti kidobtátok valami miatt.2010. febr. 11. 16:34
11/25 anonim válasza:
Hát én biztos nem könnyebbülnék meg. Még ha mondjuk már utálom is, akkor is megrázna, főleg, hogy miattam ölte meg magát.:S
12/25 anonim válasza:
17:29 vagyok az a vers szörnyű én végig sírtam és nagyon rossz volt ezt olvasni
:S
14/25 anonim válasza:
Nm nm én írtam de a szívem ketté szakadt...
15/25 anonim válasza:
Van exem,aki nemérdekelne,mert okkal szakítottam vele,és akkor,meg is utáltam.De vannak akiket bár nemszeretek sehogyse,biztos sajnálnám.Emberfüggő..
16/25 anonim válasza:
:D Kiröhögném!!!!!Gyenge,önző,sz@r szemét,megfordulna a fejemben hogy lehet bu-zi lett...
17/25 anonim válasza:
Az öngyilkosság nem megoldás,elkaparnak és annyi az élet megy tovább.Inkább törődjön bele az illető és keressen másik lányt.
19/25 anonim válasza:
Hááát rémesen,leírhatatlanul pocsékul.Magam hibáztatnám hogy nem vettem észre mennyire fontos voltam neki.De azért nem lennék öngyilkos,mivel nem érné meg,attól már nem támadna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!