Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan családos anyáról, aki megcsalta a párját?
Érdekel mindenféle vélemény!
A párommal 7 éve vagyunk együtt és van egy közös gyermekünk. Sajnos eléggé ellaposodott a kapcsolatunk, és őszintén szólva ahelyett, hogy ezen próbáltunk volna változtatni, engedtem egy másik férfi csábításának, és viszonyt létesítettem vele. Az elején szép is volt minden közöttünk, de mostanra már kiderült, hogy ez számára csak a szexről szólt, és úgy érzem, már nekem se jelent annyit, mint az elején. Most jutottam el arra a szintre, hogy megbántam az egészet. Felelőtlen voltam, nem gondoltam a gyermekemre, csak arra, hogy én jobban érezzem magam. Iszonyú lelkiismeret-furdalásom van. A dolog nem derült ki idáig, de nem is szeretném, hogy kiderüljön. Elég ha az én lelkem gyötrődik, nem szeretnék másoknak is fájdalmat okozni az igazsággal. Őszintén, mit gondoltok rólam így kívülállóként?
Teljesen jól csináltad, elismerésem érte! A férfiak csak megalázni való rongyok, a nőnek mindenhez JOGA van, és NULLA, NULLA kötelezettsége sincs megbeszélni a dolgokat, vagy változtatni, tenni valamit a kapcsolatért!
Ja, várj, mégsem, nem így kellett volna ezt az egészet. Inkább mégis az őszinte kommunikáció kellett volna.
Utolsó, mivel általában a férfiak gyakrabban kettyintenek félre egy házasságban, gondolom ha egy férfi írta volna le ezt itt akkor is ugyanezeket a szavakat használnád: persze mert egy férfinek mindenhez joga van, felelőssége meg ugye nulla?
Nem, nem ezt használnád, legföljebb ejnyebejnyéznél egyet és mennél tovább. A nőgyűlöleted máshol éld ki, mert a megcsalás nemtől független és nem azért történik mert bármelyik fél is úgy érezné, hogy mindenhez joga van.
13-as, látom, nem igazán sikerült értelmezni, amit írtam...
Semmi gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!