Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan családos anyáról, aki megcsalta a párját?
Érdekel mindenféle vélemény!
A párommal 7 éve vagyunk együtt és van egy közös gyermekünk. Sajnos eléggé ellaposodott a kapcsolatunk, és őszintén szólva ahelyett, hogy ezen próbáltunk volna változtatni, engedtem egy másik férfi csábításának, és viszonyt létesítettem vele. Az elején szép is volt minden közöttünk, de mostanra már kiderült, hogy ez számára csak a szexről szólt, és úgy érzem, már nekem se jelent annyit, mint az elején. Most jutottam el arra a szintre, hogy megbántam az egészet. Felelőtlen voltam, nem gondoltam a gyermekemre, csak arra, hogy én jobban érezzem magam. Iszonyú lelkiismeret-furdalásom van. A dolog nem derült ki idáig, de nem is szeretném, hogy kiderüljön. Elég ha az én lelkem gyötrődik, nem szeretnék másoknak is fájdalmat okozni az igazsággal. Őszintén, mit gondoltok rólam így kívülállóként?
Lehet is lelkiismeret-furdalasod!
Velemenyt nem irok rolad, bar tudom, hogy ez lenne a kerdes lenyege, de nem erzem, hogy jogom lenne elitelni. Elszurtad, ez koztudott, de most probalj javitani a kapcsolaton! Nehogy a gyereketek igya meg a levet.
Van olyan ország ahol halálbüntetést kapnál ezért. Én nem vagyok ilyen szigorú, de elég gerinctelen húzás a másik háta mögött félrelépni.
Vigasztaljon a tudat, hogy sok hozzád hasonló ember él házasságban.
Nem olvastam el a véleményeket előttem mert tudom, hogy az emberek szeretnek ítélkezni.
Én sosem csaltam meg a páromat, elváltam, mert már nem érdekeltem őt mint nő és nem bírtam szex nélkül éveken keresztül. Mivel kisgyerek is van, kaptam érte hideget meleget, micsoda nőszemély vagyok hogy a puncimat követem és eldobom azt a csodálatos, jó ember férjemet, mi lesz a gyerekkel apa nélkül stb.
Nem tudsz jó döntést hozni, érted? Megszólnak, ha egyben tartod a családot és máshol keresel egy kis lopott boldogságot, hogy legyen még értelme felkelni reggel és ne akarj meghalni. És megszólnak, ha felrúgod a családot, hogy hazugságok nélkül, legálisan szexelhess valakivel.
És persze bónuszként, megszólnak akkor is ha, becsületesen szenvedsz egy kihűlt kapcsolatban, és érzelmek híján nassolsz, meghízol, esetleg csak elhanyagolod magad mert kinek is akarnál te tetszeni, ha a férjednek mindegy, hogy csipkénben vagy mackó nadrágban vagy.
Ha ezek után ha a férjed megcsal, az természetesen a te hibád, miért nem dobtad magad a lábai elé tangában amikor hazajött munkából és miért nem részesítetted vad orális szexben már a küszöbön, hogy megmentsd a házasságodat. (aki kisgyerekes, az tudja, milyen messze áll ez a kép a valóságtól)
Összefoglalva: szard le, ki mit gondol. Nem, egyáltalán nem azt mondom hogy a saját boldogságodért gázolj át mindenkin. Nem azt mondom, hogy ne próbáljátok megjavítani a házasságot, igenis próbáljátok, a gyerek kedvéért IS.
Te látod, hogy a férjed miben partner és mire vagytok képesek együtt. Nem kell neki elmondani semmit, mert utána már semmi sem lesz a régi, és ez neki rohadtul fájna.Ha megbántad, dolgozz a kapcsolaton vagy válj el, attól függően hogyan tudsz normálisan élni a világban, de ne szenvedj emiatt. Megbántad, helyes. A kérdés csak az, miért szenvedsz: mert még mindig erre vágysz csak nem mered csinálni, vagy mert szintén megbántad?
Ne élj hazugságban. Legalább önmagadnak ne hazudj. És ne gyűlöld magad érte, nem te vagy az egyetlen aki ilyet tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!