Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, miért nem képes sok ember arra, hogy párkapcsolatban éljen valakivel?
Mert a negatív hozzáállás kisugárzik szavak nélkül is.
Bár franc tudja... én mindig próbálom a dolgok jó oldalát nézni persze a realitás talaján maradva, önmagamat adom a randikon, mégis közeledve a 30-hoz még egy normális kapcsolatom se volt.
Igaz, sajnos elég sok tragédia ért az eddigi életemben, amire már mondta egy-két ember, hogy csoda, hogy nem roppantam össze, mert némelyikőjüknek elég lett volna a sok közül egy-kettő is. :/ S lehet ez átlátszik a felszín alatt, de nem fogok szerepeket játszani.
Miért, Te már megtaláltad?
Vagy csak ennyire pozitívan állsz hozzá?
Azert mert nem mindegy hogy kivel van az a kapcsolat, nem jovok ossze az elso csajjal csak azert hogy mutogassam a haveroknak. Nem agymelegitot keresek hanem testi lelki tarsat
23F
Nem alapból így állnak hozzá,hanem az évek során megtapasztalják,hogy esélyük sincsen...
És ez eléggé önhibán kívüli dolgok miatt következik be,nem fejteném ki,mert sok oldal telne be vele...
Jómagam is mivel nem helyesnek születtem,így a nők észre sem vesznek,mintha ott sem lennék.
És egytől nem kaptam akár csak egy esélyt,randira,bármire.Pedig kedves vagyok,értelmesnek is tartom magam és ápolt vagyok magamra.Hát ez van,bele kell törődni,én már kizártam a külvilágot,főként a nőket,rájuk sem nézek már,mert nincs esélyem náluk.
23/F
Bármilyen hihetetlen de vannak olyanok akiknek azért nincs mert nem kell.
Pl ilyen v Tesla v Newton is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!