Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, hogyha 1 srác az előző barátnőit megcsalta akkor azt későbbi barátnőivel is megteszi?
Tulajdonképpen a barátomról lenne szó.
Nagyon szeret engem, tudom és látom raja nagyon nagy a lelki kötödés a másik iránt, mondhatni igazi szerelem. 21 éves most.
Régen mikor még tini volt, 14-17éves mindig megcsalta a bnőit, ezt kinöheti?
4honapja vagyunk együtt, és néha igy eszembejut, hogy remélem engem sosem csalna meg, néha mikor beszélgetünk mindig mondja hogy neki ez rossz érzés az, hogy nem hiszem azt el h ö hűséges tud mellettem lenni pedig képes rá mert én vagyok eddigi legrendesebb és legaranyosabb barátnöje és sosem csalna meg, söt ha ilyen jol meg vagyunk még pár évig feleségül is venne:)..
Nos mit gondoltok?
ettöl függetlenül bizok benne, mert már volt 1-2 csaj aki ugymond nyomult rá de elzavarta öket.
nem hangoztatom neki, csak néha mikor beszélünk ilyen dolgokrol eszembe jut és viccesen megjegyzem neki és ilyenkor rosszul esik neki.
Azért irtam, hogy kinőheti e mert köztudott hogy 16-7évesen az embert(serdülöt) nyomja a kalandvágy joformán még gyerek egy komoly párkapcsolathoz.
Meg most olyan mind kettőnknél mintha megtaláltuk volna a másik felünket sosem veszekeszünk, pedig mind a ketten eléggé hirtelen haraguak vagyunk de valahogy egymással minden más, és alig tudjuk elhinni:)
énis megcsaltam az összes pasimat lelkiismeret-furdalás nélkül (persze nem voltak valami komoly kapcsolatok) meg amúgyis f@szfejek voltak, de a mostanit eszembe sem jutna..
szerintem a szerelem sokmindent megváltoztat. személyiséget is
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!