Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés

Kavartam valakivel egy buliban,másnap felvett msnre,de nem írt rám.

Akkor miért vett fel?

2010. febr. 11. 14:58
 1/5 anonim válasza:
írj rá, marha!
2010. febr. 11. 14:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet h félénk..=)
2010. febr. 11. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Vagy hülye, és várja, hogy ráírt. Mindig az ír először, aki jobban akarja a beszélgetést... ha érdekled, ír. De ha a buliban kedves volt, jól fog esni neki, ha egyszer te írsz - utána meg majd ő jön, mennyire félénk.
2010. febr. 14. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen valószínűleg félénk. Nem tudja mit írjon, mivel kezdje a beszélgetést, ezért légy te a bátrabb és te írj neki először. Ja és ne írj olyanokat, hogy neked is szar napod volt... nekem is. stb. Próbálj meg vidám dolgokról írni, ha sikerül felkeltened a figyelmét, hogy te nem egy búskomor lélek vagy aki csak vígasztalni tud, hanem fel is tudod vidítani, akkor már ügyi vagy :D
2010. febr. 14. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:

azért vett fel sztem mer elirta az msn cimet, lehet még 20 lánnyal kavart...

félretéve a poént, lehet félénk, irj rá baz*d meg, ne légy noob, irj rá... és légy vidám, külgy neki rózsaszinű szivecske smiley-t xD

2010. febr. 14. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!