Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit jelent ez? :- (

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent ez? :- (

Figyelt kérdés

Hétfőn összejöttem egy lánnyal, akkor még nem szerettem annyira, kedden délután szinte végig vele voltam, végigsmároltuk szinte az egészet, nagyon jó volt, szerintem ő is élvezte, ma mentünk volna plázába, de leültünk elötte beszélni, mondja, hogy nem akar megbántani, szeret,kedvel, csak nem való neki hosszutávu kapcsolat, megfogta a kezem, elkezdte simogatni, kérdeztem mit rontottam el? válasza : semmit, csak én vagyok hülye, mert nem tudom mit akarok.. Amikor indultunk el mondta hogy jól csókolok, végén búcsúölelés, mondta ne lógassam sokáig az orrom, fel a fejjel adott egy puszit és mentünk :( Én megszerettem őt 2nap alatt is, de szerintetek lehet ebből még valamilyen kapcsolat(barátságon kívül), én 15múltam, a lény 16lesz. Mellesleg ez volt életem első csókja, de nagyon élveztem :P

(értelmetlen válaszokkal lécci ne idegesítsetek, köszönöm)

2010. febr. 10. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szórakozott veled,próbáld meg elfelejteni.Sajnálom :/
2010. febr. 10. 20:57
 2/11 A kérdező kommentje:
hát igen lehet, azon gondolkodtam, megmondom neki holnap hogy szeretem, hátha érez valamit még .. csak gondoltam nagyon klafa előadás kell :D
2010. febr. 10. 20:59
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
És a lány mennyi volt? :D:D
2010. febr. 10. 20:59
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönjük .. -.-'
2010. febr. 10. 21:00
 5/11 anonim ***** válasza:
82%
szerintem, ha azt mondta, nem való neki komoly kapcsolat, akkor nem hatódik meg attól, hogy szereted. Ennek vége. szerintem...
2010. febr. 10. 21:04
 6/11 anonim ***** válasza:
82%
Háát nem azért mondom, de szerintem nem számít majd, hogy elmondod neki, hogy szereted.. Ez a lány tényleg csak kihasznált, nem hinném, hogy szeretne, mert akkor nem szakított volna.. Sajnos vannak olyan lányok, akik arra mennek csak, hogy elmondhassák hogy nekik már milyen sok pasival volt dolguk, és csak kihasználják az embert.. szerinte felejtsd el..:( Sajnálom..
2010. febr. 10. 21:04
 7/11 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem is felejtsd el :/

Találsz majd jobbat :) de ez a lány csak hiszanált.

16/L

2010. febr. 10. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
kihasznált*
2010. febr. 10. 21:09
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
felejtsd el a "lényt" nem éri meg utánna futni
2010. febr. 10. 21:25
 10/11 anonim ***** válasza:
sztem totál hülyeség ha így letámadod h szereted. semmi nem fog változni, attól neki nem lesz más a véleménye, és a 'szeretlek' szótol se fog belédzúgni.egyszerüen ennyi kellett neki:\ ne búslakodj, fiatal vagy még, lesz 1000 csaj:) 17L :)
2010. febr. 11. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!