Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit jelent ez? :- (
Hétfőn összejöttem egy lánnyal, akkor még nem szerettem annyira, kedden délután szinte végig vele voltam, végigsmároltuk szinte az egészet, nagyon jó volt, szerintem ő is élvezte, ma mentünk volna plázába, de leültünk elötte beszélni, mondja, hogy nem akar megbántani, szeret,kedvel, csak nem való neki hosszutávu kapcsolat, megfogta a kezem, elkezdte simogatni, kérdeztem mit rontottam el? válasza : semmit, csak én vagyok hülye, mert nem tudom mit akarok.. Amikor indultunk el mondta hogy jól csókolok, végén búcsúölelés, mondta ne lógassam sokáig az orrom, fel a fejjel adott egy puszit és mentünk :( Én megszerettem őt 2nap alatt is, de szerintetek lehet ebből még valamilyen kapcsolat(barátságon kívül), én 15múltam, a lény 16lesz. Mellesleg ez volt életem első csókja, de nagyon élveztem :P
(értelmetlen válaszokkal lécci ne idegesítsetek, köszönöm)
Szerintem is felejtsd el :/
Találsz majd jobbat :) de ez a lány csak hiszanált.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!