Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 6 éves kapcsolat után a csaj veri a pasiját? És mit tudok ellen tenni? Visszaüssek? Vagy hívjak segítséget olyankor? Sajnos egyre sűrűbben fordul elő velünk, és nem tudom mit tegyek! Én nem vagyok egy verős típus.
Itt nem az a kérdés, hogy most szabad-e visszaütni vagy sem, mikor szabad ütni és mennyire, meg hasonlók. Ezek is komoly kérdések, de itt nem ez a legnagyobb probléma.
Itt a legnagyobb probléma az, hogy képtelenek vagytok a normális emberi kommunikációra. A konfliktuskezelő képességetek nagy nulla, sőt, még annál is lejjebb van. Nem csak neki, neked is. Meg ahogy beszélsz a nőkről, annak tudatában én bizony el tudom képzelni, hogy nem vagy te olyan ártatlan, megértő, kedves, barátnőjét tisztelő ember.
De most nem is ez a lényeg. A legfőbb probléma, hogy:
EZ A PÁRKAPCSOLAT NEM MŰKÖDŐKÉPES.
Ennyi.
Képtelenek vagytok a normál emberi kommunikációra, képtelenek vagytok a konfliktusokat értelmes, felnőtt ember módjára kezelni (már az alsó tagozatban is ciki, ha valaki erre a szintre süllyed), de ami a legfőbb: mások a céljaitok. Ő családot akarna, meg gyereket, te meg mindössze egy barátnőt. Bár jó kérdés, hogy 6 év alatt ez hogy nem került szóba, de ez most szintén lényegtelen. Nem működik, és mivel mások a vágyak, nem is működhet. Véget kell ennek vetni, ennyi.
Tehát 6 év alatt kétszer került elő ez a téma, akkor is csak futólag.
Azért ez megint csak a kommunikáció csúcsa.
De mint mondtam, felesleges túlragozni, mert ez így nem működőképes.
Az meg már tényleg csak mellékes megjegyzés, hogy a szint, amit megüttök, az kb. a 12-13 évesekével azonos.
Szóval az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött, igaz?
Én is azt mondom, hogy az erőszakra nem megoldás az újabb erőszak. Igen, akkor mehetne a rendőrségre, de ennyi erővel te is.
Miért k**váztad le? Ez után ne csodálkozz, ha pipa rád.
Mi ez a nagy fokú vádaskodás meg bizalmatlanság egy 6 éves kapcsolatban? Mi a francért vagytok még akkor együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!