Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha 6 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha 6 éves kapcsolat után a csaj veri a pasiját? És mit tudok ellen tenni? Visszaüssek? Vagy hívjak segítséget olyankor? Sajnos egyre sűrűbben fordul elő velünk, és nem tudom mit tegyek! Én nem vagyok egy verős típus.

Figyelt kérdés

2015. febr. 8. 17:00
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell visszaütnöd, se lefognod, egyszerűen fel kellene löknöd. De úgy rendesen a földre taszítani. Az nem ütés, az a nők elleni önvédelem legkorrektebb módja.
2015. febr. 9. 02:11
 32/42 anonim ***** válasza:
70%
Na azert 2 pofontol ne legyek mar ferfivero...
2015. febr. 9. 10:23
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Egyutt irany a Pszichiaterhez! :) Betegek vagytok mindketten, de jot rohogtem...
2015. febr. 9. 10:40
 34/42 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem figyelj ra oda jobban, mutasd ki hogy szereted. Egyik no se szereti azt hallani hogy egy ferfinak 6 ev utan nincsennek vele komolyabb tervei. Es ne beszelj vele igy, az ilyenert en is pofont adnek.
2015. febr. 9. 10:54
 35/42 anonim ***** válasza:

Itt nem az a kérdés, hogy most szabad-e visszaütni vagy sem, mikor szabad ütni és mennyire, meg hasonlók. Ezek is komoly kérdések, de itt nem ez a legnagyobb probléma.

Itt a legnagyobb probléma az, hogy képtelenek vagytok a normális emberi kommunikációra. A konfliktuskezelő képességetek nagy nulla, sőt, még annál is lejjebb van. Nem csak neki, neked is. Meg ahogy beszélsz a nőkről, annak tudatában én bizony el tudom képzelni, hogy nem vagy te olyan ártatlan, megértő, kedves, barátnőjét tisztelő ember.

De most nem is ez a lényeg. A legfőbb probléma, hogy:

EZ A PÁRKAPCSOLAT NEM MŰKÖDŐKÉPES.

Ennyi.

Képtelenek vagytok a normál emberi kommunikációra, képtelenek vagytok a konfliktusokat értelmes, felnőtt ember módjára kezelni (már az alsó tagozatban is ciki, ha valaki erre a szintre süllyed), de ami a legfőbb: mások a céljaitok. Ő családot akarna, meg gyereket, te meg mindössze egy barátnőt. Bár jó kérdés, hogy 6 év alatt ez hogy nem került szóba, de ez most szintén lényegtelen. Nem működik, és mivel mások a vágyak, nem is működhet. Véget kell ennek vetni, ennyi.

2015. febr. 9. 13:08
 36/42 anonim ***** válasza:
46%
A BARÁTNŐ: De igen, szóba került, 5 éve. :D Voltunk a Vidámparkban és ő azt mondta hazafelé (még erre is emlékszem ám), majd nem akar idős apuka lenni, aki már nem hozza el a gyerekeit ilyen helyekre. :D Aztán mikor szembesítettem a napokban, azt mondta, de hát bezárt a Vidámpark, most már minek. :D
2015. febr. 9. 14:04
 37/42 anonim ***** válasza:

Tehát 6 év alatt kétszer került elő ez a téma, akkor is csak futólag.

Azért ez megint csak a kommunikáció csúcsa.

De mint mondtam, felesleges túlragozni, mert ez így nem működőképes.

Az meg már tényleg csak mellékes megjegyzés, hogy a szint, amit megüttök, az kb. a 12-13 évesekével azonos.

2015. febr. 9. 14:32
 38/42 anonim ***** válasza:
Miért is nem hagyjátok ott egymást a rákba? Már régen kellett volna.
2015. febr. 9. 14:36
 39/42 anonim ***** válasza:
szerintem 6 év alatt már annyira megszokták egymást, h nehéz elválni egymástól, még ha rossz az egész kapcsolat akkor is, én is hallottam ilyet vkitől, aki úgy maradt a párjával, h rossz volt az egész jó pár évig, szakítás, utána megint összejött vele jó pár évre, szakítás, és most valószínűleg megint vele van, hát remélem, h most talán több szerencsével.
2015. febr. 9. 19:42
 40/42 Petya Atya ***** válasza:

Szóval az úgy kezdődött, hogy ő visszaütött, igaz?

Én is azt mondom, hogy az erőszakra nem megoldás az újabb erőszak. Igen, akkor mehetne a rendőrségre, de ennyi erővel te is.

Miért k**váztad le? Ez után ne csodálkozz, ha pipa rád.

Mi ez a nagy fokú vádaskodás meg bizalmatlanság egy 6 éves kapcsolatban? Mi a francért vagytok még akkor együtt?

2015. febr. 10. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!