Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha 6 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha 6 éves kapcsolat után a csaj veri a pasiját? És mit tudok ellen tenni? Visszaüssek? Vagy hívjak segítséget olyankor? Sajnos egyre sűrűbben fordul elő velünk, és nem tudom mit tegyek! Én nem vagyok egy verős típus.

Figyelt kérdés

2015. febr. 8. 17:00
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Jó de hétszer? Szerintetek lehet, hogy ki akarja provokálni hogy visszaüssek, és utána mehessen a rendőrségre? Az egyik kollégám már járt így!
2015. febr. 8. 17:16
 12/42 anonim ***** válasza:
De miért ad pofont? Mit csinálsz olyankor?
2015. febr. 8. 17:18
 13/42 A kérdező kommentje:
Veszekszünk a gyerek témán!
2015. febr. 8. 17:18
 14/42 A kérdező kommentje:
Jó nem csak azon. hanem az egész kapcsolaton hogy én mi az hogy nem akarok gyereket!??
2015. febr. 8. 17:20
 15/42 A kérdező kommentje:
Erre én ki akartam menni az utcára friss levegőt szívni, ő elállta az ajtót, próbáltam arrébb taszigálni, de nem nagy sikerrel, majd felszólítottam állj el az ajtóból te te megélhetésből idegenekkel párkapcsolatot létesítő. Erre jött az első váratlanul, akkor lefogtam, de kiszabadult, akkor jött a többi.
2015. febr. 8. 17:22
 16/42 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem az első eset volt. Ezért nem értem mit tegyek?! Akarjak gyereket?
2015. febr. 8. 17:24
 17/42 anonim ***** válasza:
A BARATNO: Igen, azt mondta o velem soha nem tervez gyereket, hiaba vagyunk egyutt 6 eve. Azt mondta en csak a szexre kellek neki mert erre valok a k..vak. Es ekkor volt a pofon. Es nem hetszer hanem ketszer. Mert azt mondtam ne nevezzen k..vanak o vette el a szuzessegem is. Erre azt mondta neki egy k..vatol se lesz gyereke. Ekkor volt a masodik pofon.
2015. febr. 8. 17:25
 18/42 A kérdező kommentje:
Remélem ennek mindenki érzi a kamu szagát! Azért ebben a formában így soha nem beszélnék vele.
2015. febr. 8. 17:26
 19/42 opened paradise ***** válasza:

"Te te megélhetésből idegenekkel párkapcsolatot létesítő"

És itt sz..rtam össze magam :'D

Szerintem te is ferdítesz picit.

De a lényeg,hogy mindkettőtöknek jobb lenne a másik nélkül.

2015. febr. 8. 17:34
 20/42 anonim ***** válasza:

szerintem nem vagytok normálisak.

itt beszélitek meg a dolgot másokkal?

megérdemelted a pofont mellékesen.

és rég elhagytalak volna, ha le.k.vázol.

mit képzelsz?

csodálkozol?

nem kell gyerek? akkor ne húzd a lány idejét.

2015. febr. 8. 17:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!