Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 6 éves kapcsolat után a csaj veri a pasiját? És mit tudok ellen tenni? Visszaüssek? Vagy hívjak segítséget olyankor? Sajnos egyre sűrűbben fordul elő velünk, és nem tudom mit tegyek! Én nem vagyok egy verős típus.
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 17:00
22/42 anonim válasza:
tuti tini a srác, úgy "viselkedik".
24/42 anonim válasza:
nőjetek már fel a korotokhoz -.-
25/42 opened paradise válasza:
Több eszetek is lehetne "gyerekek".
Én amúgy a barátnő pártján vagyok,jól tetted! :D
26/42 A kérdező kommentje:
Tehát maradjon nálam, és verjen! Köszönöm.
2015. febr. 8. 18:02
27/42 anonim válasza:
Ha ez most igaz, akkor BARÁTNŐ: miért nem hagyod ott, és keresel mást? vagy SRÁC: miért nem szakítasz te vele?
ami nem megy, azt nem kell erőltetni, nem, főleg, h egy nagyon lényeges dologban (gyerek) ütközik a véleményetek?
de gőzöm nincs, h mi van veletek, ez egy opció, van olyan is, h szépen kibékültök. :) ebben a korban már ezt tudni kéne talán, h mi a legjobb.
28/42 anonim válasza:
Persze a csaj megteheti mi...mert nektek mindent szabad...ha egy nő verekszik az nem baj,sőt még sajnáljuk is.Kérdező hagyd már ott azt a h.lye p.csát!!!!
29/42 A kérdező kommentje:
Én is ezen a véleményen vagyok.! Neki szabad? Lehet hogy papucs vagyok, mert nem ütöttem vissza! De ha visszaütök??
2015. febr. 8. 18:11
30/42 anonim válasza:
Mi az oka, hogy nem lépsz ki ebből a kapcsolatból?
Egyszerűen nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!