Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység ellen lehet valamit tenni?
Párom testvérem nyakán lógna mindig ha én hagynám.
Titokban a testét méregeti.
Szem kontaktus meg van köztük.
Jó duma, beszélgetések.
Állandóan mellé ül mellette megy.
Mintha én ott sem lennék.
Régen fiatalkorunkban összejöttem titokban az ő pasijával.
Szétmentek.
De nem rögtön és csak egy lapát volt már alkoholista párja mellett.
Azóta már 3 alkalommal csalta vissza nekem 3 különböző párommal.
Félek a negyedikre is kiveti a hálóját a párom meg benne is lenne.
Elismerem akkor hibáztam, de fiatal fejjel nem gondolkodtam most már 10 év elteltével 3 ilyen kölcsön kenyér visszajár alapon titokban csalás volt, ami utólag derült ki teljesen mindig de közben mindig ott volt a selytés ami jobban fáj mint az igazság.
És félek még negyedjére is visszaadja, mert a családom bizalmába férkőzik teljesen.
Nem is beszélve beleértve a páromat is aki szerintem simán belemenne.
Hogyan lehet elfogadni a tényt hogy nem tudok semmit tenni ha megakar csalni, bele kell törődnöm?
Manapság a szeretet mellé nem jár a hűség.
Ráadásul a párom tudja hogy milyen a testvérem, hogy könnyen adja magát bárkinek.
És akit akar azt megszerzi magának ha csak egy éjjakára is.
Ne ítéljetek el, tudom elítélendő hogy régen mit tettem vállalom , megfizettem érte, de inkább a kérdésre válaszoljatok hogy mit lehet tenni hogy ne legyek féltékeny és ne pánikoljak ha kettesben maradnak hosszabb ideig.
"Ne ítéljetek el"
Azért te tiszta szívvel elítéled a testvéredet.
"de inkább a kérdésre válaszoljatok hogy mit lehet tenni hogy ne legyek féltékeny és ne pánikoljak ha kettesben maradnak hosszabb ideig."
Törődj bele, hogy a fiatalkori szemétségedet még sokszor visszakapod.
De miért kell megbosszulni többször sorozatosan 1 félrelépést?
Soha nem elégül ki?
Nekem azt mondta a testvérem hogy ő neki nincs benne semmi öröm ha csak lefekszik a pasikkal, meg engem nem tud annyira megbüntetni mint ahogy megérdemelném, és majd úgyis büntet engem majd az élet.
De valamilyen szinten csak élvezi a dolgot.
A férjem azt állítja hogy ő nem feküdne le vele semmi pénzért mert fél hogy nem e el kap valami betegséget.
És nem foglalkozik olyan nőkel akik olyan gyakran váltogassák partnereiket.
Nem tudom hogy hihetek e neki, mert amikor felvetem hogy miért akar a közelében lenni mindig, akkor az rá a válasz hogy mivel vendég tehát nem teheti meg hogy hozzá se szól.
Ez így rendben is van, de azért nem kell még a wc-ről is sietni vissza hogy minden egyes percet a társaságában töltsön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!