Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteges féltékenység ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység ellen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már álmomban is féltékeny vagyok lassan becsavarodok, a barátom ha más lánnyal beszél vagy levelezik akkor az nagyon zavar engem.. meg itt is ezen az oldalon is ráírkálnak..meg azzal jön hogy ő szabad ember..stb..

2014. okt. 29. 11:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megérdemled. Mint minden egoista ember, aki ezt kapja jutalmul.
2014. okt. 29. 11:08
 2/11 anonim ***** válasza:
A féltékenység önbizalomhiányból fakad. Azt hiszed h ha megismer mást akkor őt jobban fogja kedvelni mint téged. De azt hidd el h nem véletlen van veled.
2014. okt. 29. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
*Mint minden egoista ember,aki tárgyként kezeli a másikat
2014. okt. 29. 11:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen mert azt szeretném ha csak velem lenne kedves.többet figyelne rám. Mások miért kedveskednek neki? Ő az én barátom..és kész. miért nem érti meg hogy féltékeny típus vagyok?
2014. okt. 29. 11:12
 5/11 A kérdező kommentje:
Rohadtul felidegesít hogy itt csak leszólni tudjátok a másikat aki épp szenved! Segítségre lett volna szükségem hogyan dolgozzam fel ezt az érzést hogy szüntessem meg erre kapom itt az egoista dumát! Kívánom neked is ezt az érzést amin keresztül megyek... nem lesz kellemes..
2014. okt. 29. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:

* Ő az én barátom..és kész.

Nem a használati tárgyad. Nem a tiéd, hanem szuverén, szabad ember.

2014. okt. 29. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:

A "jó" kívánságod, meg már nálad van.

Tudod vannak emberek, akik egészségesen tudnak a másik emberre nézni, akik nem tárgyként tekintenek a partnerükre.

2014. okt. 29. 11:31
 8/11 A kérdező kommentje:
AHa és ezzel mit segítettél?Semmit ! Nem is kell ezen az oldalon elmegyek szakemberhez..pff full komolyan azt hittem vannak itt értelmes emberek.
2014. okt. 29. 11:37
 9/11 anonim válasza:
XDD
2014. okt. 29. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Abban azért egyet érthetünk, hogy a beteges féltékenykedés egy tarthatatlan állapot, amit feltétlenül meg kell változtass.

Mivel a párkapcsolatodat alapjaiban érinti, nem csak a Te ügyed. Kérdésem, Barátoddal beszéltél már ezzel őszintén úgy, hogy mindketten végighallgattátok a másikat?

Picit próbáld elengedni, de véletlenül sem szabad a ló másik oldalára átesni, mert akkor csak nőni fog a fő probléma. Mindig csak egy picit engedj el, fokozatosan. Ha megerősítést kapsz, hogy "nahát, picit engedtem, mégsem lett baj", akkor jöhet a következő lépcsőfok. Ezzel Magadat is megerősíted, hogy a többi lány nem jobb Nálad, barátodat is felmented a felesleges feszültség alól, és egészségessé válhat ez a betegesség!

2014. okt. 29. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!