Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ez? Többi lent. : )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Többi lent. : )

Figyelt kérdés
A probléma az, hogy a párommal 11 hónapja vagyunk együtt kereken: D De kb 2 hete gondolkozási időt kért, de aztán szerencsésen kibékültünk. Mondanom sem kell azalatt az idő alatt teljesen összetörtem. Nem ettem és csak altatóval tudtam aludni.. aztán mondta, hogy még szeret és nem akarja elveszíteni ezt az időt. Ameddig nem kérte ezt a kis szünetet addig tökéletesen megbeszéltünk mindent és megértettük egymást mások szerint mi voltunk az álompár. Most úgy érzem, hogy kicsit más a helyzet.. nem merem kimondani, hogy szeretem.:S Én érzem, de annyira összetört bennem vmit, hogy képtelen vagyok.:S Ő kimondta, de nem mertem viszonozni.. és félek, hogy alig tudunk találkozni, mert én még középiskolába járok Ő meg egyetemre és sajnos csak hétvégén vagyunk együtt. MOndjuk ennek is örülök.: ) De félek, hogy nem lesz ugyanaz mint régen. :( Volt már vkinek ilyen problémája? És megoldódott? Én nem akarom a saját hülyeségem miatt elveszíteni, mert érzem, hogy szeretem csak annyira fájt az, hogy majdnem vége lett, hogy megijedtem. Akinek volt már hasonló az írja le legyen szíves:) Köszönöm 18/L
2010. febr. 9. 18:06
 1/9 errre ***** válasza:

ha gondolkodási időt kért..szeret egyáltalán??

ne legyél a kiskutyája..majd rendeződnek maguktol a dolgok..ő a pasi neki is tenni kell..nem csak neked

2010. febr. 9. 18:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha egy komoly kapcsolatban nem hagysz magadon támadási felületet, nem engeded elég kölel magadhoz a párodat, annyira, hogy fájjon ha elveszíted, akkor a kapcsolatod nem teljesen őszinte, és így könnyen elsorvadhat. Szóval, ha szereted, és ő is szeret, akkor vagy te is beleadod magad a dologba, és kitárulkozol, és sebezhetővé teszed magad, vagy nem, de akkor tényleg nem tart majd soká a dolog... Szerintem
2010. febr. 9. 18:16
 3/9 anonim válasza:
Valószínű, hogy te magad is elbizonytalanodtál, ezért félsz kimondani ezt a szót. És ez így van jól, hiszen, ha komolyan gondolod az érzéseid, akkor bizony olykor nehezen mondod ki nyíltan, főleg, ha valaki így elbizonytalanít! Az viszont kérdéses, hogy Ő miért kért időt!? Hiszen ennek több oka lehet, pl. vizsgaidőszak, stressz, másik lány..., viszont fontos, hogy amikor Ő kimondja komolyan gondolja-e!? Velem is történt már hasonló, még gimis voltam, érettségi előtt álltam, és túl komolyan vettem az életet, mint ált. mindig, és a párom akkor élni akart, elment nyaralni, bulizni nélkülem... nem csalt meg, legalábbis nem tudok róla, viszont elbizonytalanodtam, és hasonlóan éreztem, mint most Te! Viszont a céljaid mindig legyenek előtted, semmit ne dobj el egy pasi miatt, ne hagyd, hogy össszetörje a szíved. Azóta van két szakmám, elvégeztem a fősulit és a diplomaosztómon megkérte a kezem, már 6,5 éve vagyunk együtt. Az élet rövid, fontos, hogy úgy éld, hogy Neked jó legyen, ne mindig Te alkalmazkodj, és vannak persze szomorú dologk, amin nehéz túllépni, de hidd el, még sok vidám, boldog percet tartogat számodra az ÉLET!
2010. febr. 9. 18:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm: )
2010. febr. 9. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Éppen vizsgaidőszak volt és alig tudtunk találkozni.:S 2 hetet úgy töltöttünk el, hogy nem is láttuk egymást.:S Én is azt hittem, hogy lány, de elmondta, hogy nem volt semmilyen lány a dologban. : ) Szerencsére..
2010. febr. 9. 18:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Az történt,hogy már képtelen vagy megbízni Benne.Azt gondolod,hogy ha egyszer megingott,akkor máskor is meg fog,legalábbis eléggé esélyesnek érzed.Ez természetes,mivel most elgondolkodtál azon,vajon tényleg annyira tökéletes-e ez a kapcsolat,és vajon a fiú tényleg annyira szeret-e Téged,mint TE Őt.Na,ezt volna jó tisztázni Vele,hogy ez egy megfutamodási kísérlet volt-e részéről,vagy csak egy elgyengülés.Ugyanis ha szeretett volna menekülni valami elől,akkor a kapcsolatban valami nincs rendben.Kérdezz rá,van e Veled,vagy a kpacsolattal baja,esetleg vágyik -e a szabadságra.Meg hogy mi neki a fontosabb jelenleg: A kapcsolatotok,vagy a szabadság.A válaszai alapján mérlegelj,és hozz döntést.Ha reménytelennek látod a bizalom helyreállítását,és az egész szerelmet,akkor kb. semmi értelme nincs az egésznek.A jó kapcsolat alapja a bizalom,és hogy a felek nem menekülni akarnak belőle,hanem hosszú távra terveznek.
2010. febr. 9. 18:21
 7/9 A kérdező kommentje:
És nagyon köszönöm a választ.: ) 6,5 év: D gratulálok.: ) Nekem is az a baj, hogy túl komoly vagyok:S de mikor tudok ellazulok vagyis remélem..:D Ő meg az örök jókedvű srác..:D Én mindenben mellette állok és Ő is mellettem.:) Mikor már nem tudom hányadik napja nem beszéltünk akkor már kezdtem bizakodva a jövőbe nézni "hogy lesz majd másik" De aztán bocsánatot kért és minden megoldódott.: ) Vagyis remélem.:)
2010. febr. 9. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
a pasik hazudnak hazudj te is
2010. febr. 9. 18:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ebben nem értünk egyet:D A szerelmet nem lehet hazudni.. én meg ezt nem tudom színlelni.:D Érted.: )
2010. febr. 9. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!