Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal? (kép)
Kérdező... Nem csak egy különleges ember lehet az életedben. Különleges a legjobb barátod, különlegesek számodra a szüleid, a testvéred is az, ha van, akkor miért gondolod azt, hogy párkapcsolati téren csak egy lehet? Annyi sok csodás ember van a világban, amíg nem ismered meg a nagy ő-t, addig miért kellene visszafognod magad, ha különben nem ezt akarod, mint az előző válaszoló?
És nem arról beszélek, hogy az ember együtt volt sokszor sok nővel, és egyik sem tartott fél évnél tovább. A páromnak speciel előttem volt két komoly, 5 és 6 évig tartó kapcsolata. Most 29, nem hiszem, hogy miután összebútoroztunk és az eljegyzésről társalgunk (amit korábban egyik lánnyal sem tett meg), olyan nagyon csak egy állomásként tekintene rám. Én eddigi válaszaim során sosem arról beszéltem, amiről te, hogy volt a pasinak/lánynak 20-30 "kapcsolata", de az tartott vagy két hétig... Ami évekig tart, elég jól megismered közben, az szerintem igenis komoly kapcsolat. Most hogy valamiért vége lesz, az nem ok arra, hogy utána életed végéig bánkódj, mert az egyetlen különleges embert elvesztetted.... Szerintem igenis van több ember, aki különleges lehet az ember számára, csak lehetőséget kell adni a megismerésének. Én tudom, hogy csak azért, mert mikor nem ismertem a párom, azt se tudtam, hogy a világon van, és más embert különlegesnek, egyedinek éreztem, attól még nem érzem kevésbé jónak a mostani választásom (sőt...).
És kérdező, hogy próbáltad egyszer, 2 évvel ezelőtt a dolgot, az baromira nem azt jelenti, hogy tudod, mi fán terem az egész. Egyszer megnyomtam egy zongorabillentyűt, máris zongoraművész lettem? Gyakorolni kell. Szerintem. Irtó ritka, mikor az történik, ami az utolsó válaszolóval (amihez egyébként gratulálok), és nem azért, mert jajj, a világ. Sok év után is kiderülhet, hogy nem vagytok egymáshoz illők, sok elvált gyerekes szülő van, aki közösen fizeti a hitelt a volt férjével/feleségével. Szakítás bármikor jöhet, de ha nincs tapasztalatod az emberekkel, nem tudod neked mi jó és ki jó, akkor könnyen beválaszthatsz-rosszul.
És nem, nem érzem kevésbé igazinak és valósnak a szerelmem vagy a párom szerelmét, csak mert nem én vagyok neki az első.
Ha egyszer lenyomod a zongora billentyűt, akkor már van egy képed arról, hogy mi történik, és tudni fogod, hogy mi történik, ha lenyomod a többit. Ugyanaz. Nekem az a helyzet állt fent, mint az előző válaszoló. 6 éve megismertem egy lányt, 5éve szeretem. Sajnos éretlen voltam, nem értettem mit akar tőlem,megvárattam. Sokat veszekedtünk, mert féltékeny voltam, és végleg össze vesztünk. 3évig nem beszéltünk. Az első évben korházba kerültem,mert megviselt az elvesztése. Utána minden napom róla szólt, minden nap rá gondoltam, rendszeresen álmodtam róla. 4 hónapja erőt vettem magamon és ráírtam. Vagy 3 hónapig beszélgettünk, de sosem volt merszem találkozni vele. Azt mondta, már nem haragszik. De tudom milyen ember. Pörgős, életrevaló, erős személyiségü. Én egy gyáva antiszociális, unalmas ember vagyok, láttam milyen fiú ismerősei vannak, milyenek az újak akikkel megismerkedik, és hát láttam, lehet régebben mikor kissebbek.voltunk 14-15 akkor fülig szerelmes volt belém, de most, annyi esélyem lenne, mint egy golflabdának teherbe esni. Sajnos tudom, hogy neki mások jönnek be, felnőtt, érett nő lett, lekéstem őt elrontottam. De 5 év alatt nem tudtam másra nézni. Nekem ő olyan személy az életemben akiért számomra megérte élni. Felőlem elüthet a busz, megállhat a szivem nem érdekel. Azok a pillanatok amiket akkor vele töltöttem, azok számomra az életem értelmét jelentették, a legjobb dolgot ami velem történhetett. Nem vagyok képes senkire sem úgy nézni ahogy rá. Most is van egy lány, aki egy évvel fiatalabb nálam (17) és belém szeretett, pedig én nem akarom, mert hiába kedvelem, annyira sosem fogom tudni mint őt, és nem akarok senkivel egy olyan kapcsolatot, amiben nem tudok őszintén szeretni, mert az nem lenne szép dolog a lánnyal szemben. Nekem csak ő maradt. 1 hónapja már nem beszélek vele, egyszerűen nem látom értelmét,inkább hagyom, hogy olyan fiúk udvaroljanak neki, akik mellé.valóak. Sokan mondták, hogy lépjek tovább, de ezek szerint ők még nem tapasztalták az igazi szerelmet. Nem tudok tovább lépni, el sem tudjátok képzelni mennyire szeretnék kitörni, boldog lenni valakivel, de nem megy. 4 éve nem láttam személyesen, 3 évig nem beszéltünk 4 éve nem láttam de akaratlanul is, egy hasonló lányról, egy idézetről egy spré illatáról, egy régi füzet, és már bevillannak az emlékek. Vagy ha róla álmodok, az egyszerűen borzasztó, mert ott látom, hallom, és ha felkelek nagyon szörnyű. Azon a napon szinte életképtelen vagyok. Van mikor 2-3 éjszakán keresztűl folyamatosan róla álmodok. Igen, fiú létemre rengetegszer sírtam.
És ezér ilyen furcsa számomra, hogy így cserélgetik az "EMBERT". Vagy csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy nagyon fiatalon és rossz emberbe szerettem bele. Akkor lehet ment volna a dolog, mert fiatalok voltunk de ma már felnőttünk,meg vannak az igények. Csak egy olyan idióta ember vagyok, hogy pont ő lett életem szerelme. És nem tudom elfelejteni. De nekem nem baj, azok a pillanatok vele, megérte azt, hogy éltem. :)
Egyszer úgyis minden a lábára áll és jó lesz minden.De a legfontosabb hogy soha ne vessz el és soha ne add fel.Nem beszélek hülyeségeket :-)
Annak aki szerint a normális lányokból lesznek a ribizlik meg fordítva.Ha azokra gondolsz akik míndenkivel lefeküdnek,kihasználnak,megaláznak stb.azok nem voltak normálisak :-)nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!