Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal? (kép)
Most akkor te most rendes srác vagy rendes lány bunkó vagy ri#anc?
Mert ennek kb csak az utóbbi kettő számára van negatív üzenete.
a képen szereplő feliratok valódi jelentései
rendes srác (uncsi) -> rendes lány (uncsi) -> bunkó (az előző számára izgalmas) -> ribants (az előző számára izgalmas)
Nagyon jó ez az ábra, jót mosolyogtam rajta.
Nem tudok erre választ adni, de valóban ez a helyzet :)
Persze tisztelet a kivételnek!
"szerintetek miért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal?"
erre a kérdésedre válaszoltam, nem kell nekem magyaráznod, hogy a belső fontosabb meg miegyebek
No akkor mondom, hogy én mit látok a környezetemben...
(40 évesen már láttam elég sok, hosszú kapcsolatot.)
Az ún. "rendes lányok" elég jelentős része valójában egy zsarnok, hárpia, akik keres egy papucs férfit, akit megfog magának, jól "betöri". Aztán idővel ráun, mert nem elég "férfias", és elkezd másfelé kacsintgatni. A férfi is, mert nyilván ő sem érzi jól magát az alárendelt helyzetében, azt várja, hogy felnézzenek rá, de ezt a feleség nem tudja neki megadni.
A képen azt láthatjuk, amint a rendes pasi elmegy munkába, a feleség pedig alig várja, hogy a szeretőjével csetelhessen, aki megadja neki azt a bizonyos "bizsergést", amit a férjétől nem kap meg.
A férj kissé nyúzott, mert átcsetelte az éjszakát, és alig várja, hogy felhívhassa az előző este megismert izgalmas hölgyikét, esetleg napközben össze tudjon futni vele egy pásztorórára. Egy-két éven belül rendesék el fognak válni. Ez ma a TIPIKUS rendes házasság.
A másik esetben 10 év múlva már nem ugyanazt a párt látjuk, már rég lecserélték egymást egy másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!