Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért ez a büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 27. 12:31
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
Annyi köze van, hogy rá szoksz hogy ma ezt ismerem meg, holna azt holnap után meg a másikat, és hogy lesz így tartós kapcsolatod, ha ennyire mértéktelen vagy. Remélem ezeket a hozzászólásaidat nem olvassa majd a "jövendőbelid" mert akkor tudni fogja, mennyire megbízhatatlan fiú vagy. És ja a 20. bejön. De nem is azzal a huszadikkal akart összejönni, hanem előtte még 19-el. Szóval nincs a lányba semmi számodra különleges, csak ép ő jött a sorban. Gratula! Hát biztos nem magadat látod, mert bennem régen volt már az, hogy na majd akkor teszek ellene.. Most úgy vagyok, hogy "hiába üvölt a szél, a szikla akkorsem hajol meg" ezzel azt akarom mondani, ami nem megy ne eröltessük. Én beletörődtem, és már is jobb lett minden. Szerencsére olyan a személyiségem, hogy nem szeretek emberek között lenni ismerkedni stb... szóval kezd össze jönni a dolog. Neked az az álmod, hogy havonta felhajts 20 riba**ot, nekem az, hogy kamionsoför legyek, ne egy gyárban vagy irodában rohadjak. Szeretnék saját kamiont, magam mellé egy kutyust (németjuhászt :3) keresni annyi pénzt, hogy éppítettsek vagy vegyek magamnak egy gyönyörű szép faházat egy hegyoldalban és boldogan, messze éljem az életem a legnagyobb gondforrástól, az embertől. Már ha otthon vagyok és nem úton. Nem szeretnék se nőt, se gyereket, se az életem felét végig tanulni a másikat pedig napi 8-12 órát egy iroda székben, vagy egy gyárban rohadni...
2015. jan. 28. 00:31
 32/45 anonim ***** válasza:

"Annyi köze van, hogy rá szoksz hogy ma ezt ismerem meg, holna azt holnap után meg a másikat, és hogy lesz így tartós kapcsolatod, ha ennyire mértéktelen vagy."

Nem próbáltad ki, tehát nem tudhatod hogy milyen ez. Majd akkor beszélj róla szakértőként, hogyha már kipróbáltad. Nem befolyásol a "mértéktelenség". Ahogy már írtam, hogyha randizni kezdek egy lánnyal, akkor nem szoktam másokat megszólítani. Amikor 1,5 éves kapcsolatom volt, akkor sem szólítottam meg más lányokat, pedig előtte is jó sokat megszólítottam.

"Szóval nincs a lányba semmi számodra különleges, csak ép ő jött a sorban."

Azt remélem érted és nálad is így van (ahogy mindenkinél), hogy amikor megtetszik valaki, akkor még nem ismered őt. Ezt remélem érted. Úgy mész oda egy lányhoz te is, hogy nem ismered és nem tudod milyen belülről. Aztán ha normális, akkor mellette maradsz. Ez ugyanígy van, akár 20 lányhoz mész oda egy hónapban, akár 1-hez. Ha téged is elutasít egy lány, az olyan, mint amikor engem elutasít 19 lány. Csak a szám más.

" Neked az az álmod, hogy havonta felhajts 20 riba**ot"

Te tényleg nem fogod fel, hogy a sikerekhez sok lánynál kell próbálkozni? Neked összejön minden lánynál a dolog, akivel próbálkozol? Nem 20 ri-.bancot hajtok fel, hanem 20 lányhoz kell odamennem hogy 1 lánnyal összejöjjön a dolog. Ilyen a valóság mindenki számára, csak van aki gyorsan megy oda 20 lányhoz, van aki meg lassan. Csak a sebesség más.

Te 5 év alatt mész oda 20 lányhoz és abból elutasít 19, én 1 hónap alatt megyek oda ennyihez és abból elutasít 19. Ennyi a különbség.

Azt látom, hogy mindenféle tapasztalat nélkül csak feltételezések alapján beszélsz, olyan dolgokról amiket sosem tapasztaltál meg. És arra keresel kifogásokat, hogy te magad miért ne eszközölj változásokat az életedben, ha most nem vagy elégedett. Mondom, mintha a 3-4 évvel ezelőtti önmagamat látnám benned. Abban hogy nem akarsz semmit változtatni.

Intimitást, szexet, szeretetet, csókot, ölelést mindenki szeretne. Te is.

2015. jan. 28. 00:48
 33/45 A kérdező kommentje:

19 év alatt egy lányhoz se mentem oda. Te egy trabantal oda mennél agy dragster-hez, hogy na gyere, most legyorsúllak?? hol ott tudod a dragster-ről, hogy 3mp alatt van 500-on. a trabant meg 10mp alatt 80 on.

Szóval érted. Ha tisztában vagy a dolgokkal akkor ahhoz tartod magad. Te vágysz rá, igen. Mert tudod milyen. Én nem tudom, szóval nem vágyom rá. De az már más, hogy kíváncsi vagyok milyen lehet, de sok mindenre kíváncsi az ember, pl bázis ugrás, repülés, stb... Engem jobban érdekel, hogy elérjem azt az állást. :)

Gondolom nem szoktad mondani a randikon, hogy:

Amúgy te vagy a 20. lány akinél bepróbálkoztam ebben a hónapban. Előtted már másokál is próbálkoztam. És ha az előző össze jött volna most szarnék a fejedre.

Jaaaa, hogy ehhez már nincs arcod? Értem.

2015. jan. 28. 01:26
 34/45 anonim ***** válasza:

33:

Jó hogy mondod. El szoktam mondani a lányoknak, hogy odamerek menni hozzájuk és általában személyesen kezdeményezek ismeretlen lányoknál. Azt mondják bátor vagyok, mert 10-ből 9 férfi nem mer odamenni hozzájuk. Azt sem nagyon titkolom, hogy sok lányhoz szoktam odamenni és hogy azért, mert az elutasítás általános.

Szerinted egy lány, aki 20-ból 19 hozzá odamenő férfit elutasít, nem tudja hogy egy férfinak sokat kell próbálkoznia? Ez is olyan dolog, amiben még nem volt részed és nem tudod milyen, csak képzelsz valamit. A lányok megértik, hogy egy fiúnak sok lánynál kell próbálkoznia a sikerhez.

Aki nem álomvilágban él, az tudja hogy nem úgy megy az ismerkedés hogy az első lánnyal akihez odamész szerelembe estek és leélitek együtt az életeteket.

2015. jan. 28. 01:43
 35/45 A kérdező kommentje:
Nem, de te sza rba se veszed őket, és csak ez dühít. Mert elfogadhatatlannak tartom, hogy a lányokat dobálják, mint a kézilabdát.. Akkor most miért nincs kapcsolatod, ha annyira jártas vagy benne, meg miért rövidek? Mekkora ellentmondás az egész lényed..
2015. jan. 28. 01:46
 36/45 anonim ***** válasza:

Kérdző, akkor neked most tulajdonképpen mi is a problémád? A kiindulópontja az egész kérdésednek az volt, hogy a jófiúk nem kellenek senkinek. Utána kiderült, hogy szerinted a problémád forrása elsősorban, már a jófiúságod mellett, hogy nem nézel ki jól. Személy szerint mindkettőt megcáfoltam saját tapasztalatból vett dolgokkal, de én is megkaptam, hogy hát könnyen beszélek, jól nézek ki, nem tudom, mi a helyzet a másik oldalon. De kiderült, hogy te se tudod, mert még te sem próbálkoztál lányoknál, sőt, mint már kiderült, nem is igazán akarod.

Most akkor mégis, mi bajod van? Őszintén érdekel. Tanácsot, segítséget kérsz? De mihez? Véleményt már írtam, más is írt, örülök, hogy pozitívan fogadtad, de ezt a szerencsétlen srácot itt meg nagyon nem vagy hajlandó elfogadni.

Azt nem is értem, hogy az udvarlási szokásaival mi a problémád. Nem dobálgatja a lányokat. Próbálkozik. Nem az történik, hogy társaságban, hosszas ismertség után beleszeret valakibe, aztán ha az elutasítja, akkor a szerelme azonnal elpárolog, és rögtön pattan egy másik csajhoz, az előzővel nem is foglalkozva, miközben lehet, hogy a másik is érez iránta valamit. Ha odajön hozzám mondjuk utcán, vagy szórakozóhelyen valaki, csak hogy a legnépszerűbb példával jöjjek, akkor nem azért utasítom el, mert annyira sokat foglalkozok vele. Egyáltalán nem érdekel olyankor a srác, és egyáltalán nem érzem megalázónak, hogy megy tovább. Olyankor csak azért jön oda, mert valami megtetszett bennem. Lehet, hogy a hajam, lehet, hogy a mosolyom, vagy bármi más, de valami megtetszett bennem neki. De ismerni nem ismer. Sok lány tetszhet neki kinézetre, és nem érzem "lányok dobálgatásának", hogy ha ÉN visszautasítom, akkor ő továbblép. Mert én utasítottam vissza. Amiről te beszélsz, hogy megalázó lenne, az az, hogy odamegy egy lányhoz, az nem utasítja vissza, azonnal lefekszenek egymással, két óra múlva meg már a pasi újból próbálkozik mással, nem törődve a korábbival és esélyt sem adva az ismerkedésre. Az már megalázó. De ha én már egyszer visszautasítottam, akkor nem érdekel, mit csinál a továbbiakban, sőt, örülök neki, ha mást untat és nem engem, míg ha esetleg én vagyok az az 1 a 20ból, aki nem utasítja vissza, akkor örülök neki, hogy az előző 19nek nem kellett, mert nekem van lehetőségem megismerni.

Az embereknek mindig (általában) van előélete. A barátomnak is van exe, nekem is. A barátom esetében kifejezetten örülök neki, hogy nem maradt együtt élete végéig a volt női egyikével sem. Mert ha együtt maradtak volna, akkor nem ismerhettem volna meg. Nem zavar a gondolat, hogy ha ők összeházasodtak volna és gyerekeik lennének, akkor rám se nézett volna. Akkor nem is ismerném, tehát tárgytalan lenne a helyzet. Én azért ismerhetem, mert mások visszautasították. És ennek én csak örülni tudok.

Remélem érted, kérdező. Szóval, ha már harmadszor is ilyen bőven próbáltam neked segíteni vagy bármit, megtennéd, hogy elmondod, mégis, mit szeretnél most itt tőlünk?

Arra magyarázatot kaptál, hogy miért ilyen a világ, amilyen (nem ilyen). Arra is, hogy mit kell tenned, hogy sikeresebb legyél. Erre sem vagy hajlandó, de ha kezdeményezni se kezdeményezel soha, akkor nem tudom, mit vársz. Mit vársz?

2015. jan. 28. 10:10
 37/45 A kérdező kommentje:

De tudom, próbálkoztam. És a következmények világosítottak fel, hogy "Hát barátom, neked ez nem való." Ebből kifolyólag már lassan 2 éve nem nézek lányokra, így elkerülöm a problémát. :)

Nem kérek semmi tanácsot, nincs mihez. Igen nem fogadom el, mert addig oké, hogy próbálkozik lányoknál. De nem gondoltok bele, és ez a baj, hogy cseppet sem azért jött össze a barátnőjével, mert számára az különleges, csak szimplán azért mert ő volt a listán a következő, aki szingli. Annyira mocskos dolog ez, fúj...

Örülj. De remélem benned van a tudat, hogy az előtted lévőkbe is előszeretettel túrkált, meg fogdosta. Igen, nem maradt együtt az előzőkkel, tehát mi jön a sorban? Veled se fog. Ne mond hogy azt nem tudhatom, de ha az előtted lévőkkel nem volt képes együtt maradni, akkor az azt jelenti, hogy nem ismerte meg őket kellő képpen, csak megkapta a számukat és már együtt is voltak, mert ha normálisan megismered, tudod mire számíthatsz. Szóval gondolom benned van, hogy ez is ugyanazon a vágányon fut. Most lehet képzelni, hogy "jaaj de a mi szerelmünk az mááás, ez örökké fog tartaniii" Lóf@ szt. Semmivel nem több mint a az előzőek. Csak épp te jöttél a sorban, de vannak utánad is, mert ő ilyen, ha eddig nem ragadt le egy normális kapcsolatért nem most fog. :) Ezért nem akarok kapcsolatot, mert az nem azért lenne, mert különlegesek vagyunk egymás számára, csak épp mi következünk a sorban egymás számára. Most lehet keresni benne a jót (látszólag jót) hogy jaj de örülök mert akkor velem lehet bla bla bla. Ja akkor én is csak egy megálló vagyok, mint az előzőek. Meg számora undorító, hogy abban a lányban aki nekem tetszik, akihez csak számomra van jelen pillanatban jogom úgy nyúlni, abban a lányban előttem más pasik nyúlkáltak. Olyan mintha használt fehérneműt venni, egyszerűen undorító, kiábrándító. Már lekéstem arról, hogy tiszta érintetlen lányt találjak, de vegül is még nem lehetetlen. De nagyon tartózkodom, hogy "használt fehérneműt húzzak fel..

De ilyen a világ. Attól még, hogy nektek összejött nem értem miért kell azt hinni hogy másoknak is össze fog, csak tegyenek úgy mint ti. Ez nagyon erős csőlátás. Fogadjátok el, hogy ez nem olyan dolog, ami bárkinek megy. Tapasztalnotok kéne, hogy csak egy picit is felfogjátok. Egy példát olvastam, hogy mivel lehetnék sikeresebb "Gyúrjam ki magam, mert akkor minden rib ancot megkapok, mert a külsőm miatt emberszámba vesznek." Kösz nem! Én normális kapcsolatot akarok, ahol nem a külsőségek számítanak. Mert hogy megy? Hú de izmos vagy, lett egy csajod, de pl. egy betegség miatt elkezdesz hízni otthagy a pics ába?? Azt mondja nekem, hogy azért ilyen a haja, mert mindenkinek rövid. Mondom melyik országban él ez?? a fiúk 90%-ának vagy Justin bieberes hosszú félresöpört bu zis haja van, vagy oldalt semmi felül pedig 5kg zselével van egy ecset. Oké, ez tetszik a "GYEREKEKNEK" akik rajonganak a tini sztárokért. És ezért lettek a mai fiúk olyanok hogy 20 kg, meleg, homokos grimaszolások, idétlen haj stb mert a "GYEREKEK" ezt az igényt keltik. És ebben a világban csak akkor lehetsz sikeres, ha úgy nézel ki mint az utcán az összes többi fiú, én meg nem akarok tömeg gyártmány lenni.

Mit várok? Attól függ milyen téren. Kapcsolat terén semmit az ég világon. Ezt a mai világot nem nekem tervezték, szóval nem akarok részt venni benne. Én most már ha hiszed ha nem lassan 2 éve lemondtam erről. Teljesen antiszociális lettem, kialakult egy Agorofóbiám (tömegtől való félelem), egy éve a családomon kívül senkivel nem beszéltem és találkoztam. Rá jöttem, hogy én nem vagyok ember függő, magamnak való vagyok. És olyan jó, hogy a kamionsoförködés az álmom, mert ott nem sok emberrel kell kapcsolatba lépnem.

Csak azért néha kiborít pár ember viselkedése, főleg ezé a "fiúé" mert én tisztelem a női nemet, és sohasem lennék képes arra, hogy dobáljam őket. Volt egy olyan osztálytársunk szakiskolában aki minden lányhoz odament bepróbálkozni, azután meg csodálkozott, hogy csak visszautasították. Persze megértem a lányokat, ha előttepróbálkozik be egynél aztán ki kosorazzák, megy a következőhöz. Szídták is a fejét, sőt volt egy óra ahol róla beszégettünk, tanárral eggyütt, és elmeséltük neki nyíltan, hogy ne bánjon úgy a lányokkal mint egy darab rongyal...

Szóval, most is nem kicsit felidegesített ez a pali, mert hiába lesz barátnnője, ha megszokta, hogy rendszeresen fordul meg lányok után. Most mondhatja azt, hogy "jaj de ha valakinek udvarlok, nem kacsintok félre. Francokat, attól még ugyanúgy megtetszik neki az a másik soron következő lány.. Szóval nem tartom emberi viselkedésnek ezt az undorító magatartást. Mint egy Domináns oroszlán aki felnyomja az egyik nőstényt, azután a másikat, amennyi csak van, aztán pihen.

Sajnálom, engem felzaklat ez.

[link]

2015. jan. 28. 12:20
 38/45 anonim ***** válasza:
A ßuzifejűnek tökre igaza van :)
2015. jan. 28. 19:47
 39/45 anonim ***** válasza:

...a ßuzissal tök jó haverok lennénk, én is ilyen vagyok.

A kérdező meg egy nyavalygós nyommer, reménytelen.

2015. jan. 28. 19:50
 40/45 xeniah ***** válasza:

"Már lekéstem arról, hogy tiszta érintetlen lányt találjak, de vegül is még nem lehetetlen."

19 évesen nem késtél le semmiről ;)

Az jó dolog, ha nem mész az árral, nem akarsz egyik kapcsolatból ki, a másikba belépni, és őrzöd magad annak a számára, aki ezt értékelni fogja, és hasonlóan gondolkodik, mint te. Hidd el, hogy vannak ilyen lányok még ma is, csak talán nagyítóval kell keresni.

Én sok mindenben hasonlóan gondolkodtam, mint te, és hosszú éveket vártam az igazira, aki végül eljött, és most boldog házasságban élünk. Mindkettőnk számára ez az első kapcsolat az életünkben, és ez egy tudatos döntés volt számunkra, nem azért, mert nem lett volna más kapcsolatra lehetőség előtte, hanem mert nem akartunk senkinek az ikszedik kapcsolata lenni. Ritka az ilyen, de létezik :)

2015. febr. 10. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!