Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért ez a büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 27. 12:31
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
Feltűnt, hogy a szöszinek rajzoltak mellett (ami a 2. képen megereszkedett), míg a rendes lány tökre lapos volt és maradt?
2015. jan. 27. 12:53
 12/45 anonim ***** válasza:
100%

Ennél volt egy nagyobb molumenű kép is

[link]

Az a cica mondjuk mókásan néz ki :D

2015. jan. 27. 12:58
 13/45 anonim ***** válasza:
és mi a helyzet a csendes sráccal? ő meg elmegy fizikus bsc-re gondolom, mert a fizika szereti
2015. jan. 27. 13:01
 14/45 anonim ***** válasza:
30%

Na ezert nem lesz sose hosszutavu parkapcsolatom, mert nem fogok a tarsadalom kedveert bunko lenni.

Sajnos rendes srac vagyok, de attol ugyanugy ferfi is meg papucs se vagyok.

Meg attol, hogy valaki tud szeretni nem ertem miert kell lenezni meg kihasznalni a nok reszerol...

2015. jan. 27. 13:29
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal, mert a világnak egy olyan szegletét figyeled. Mármint, én még SOSEM találkoztam ezzel a jelenséggel (mondjuk ez azért is lehet, mert ribit nem ismerek személyesen egyet sem, a bunkókat meg elkerülöm). Mindenki a hozzá valóval jön össze (zsák a foltját...), ha meg mégsem, az elég gyorsan kiderül. Tévedni emberi dolog, van, hogy eleinte félreismersz valakit, de utána felismered a tévedést és tovább lépsz. Én inkább ezt láttam/tapasztaltam/éltem át. De talán csak mert megválogatom az ismerőseimet, és velük töltöm az értékes szabad időm, olyan helyre, ahol az általad vázolt típus bármely nemű képviselőjével találkozhattam volna, talán életemben összesen ha 5ször voltam, akkor sokat mondtam.

Egyedül te vagy felelős az emberekért, akik körül vesznek téged és a párkapcsolataidért is. Olyan nincs, hogy "nem léteznek" rendes lányok meg rendes fiúk. Csak nem ott fogod őket megtalálni, ahol a nem rendeseket.

De lehet, hogy csak én és a személyes ismertségi köröm az egyetlen nagyjából 20 tagú csoport, aki elég intelligens volt ahhoz, hogy olyan párt találjon, aki hozzá való, nem bántja, nem használja ki vagy mittudomén mit csinálnak a rossz párok egymással. Ki tudja. Nem általánosíthatok. Meg fiatal is vagyok még. Talán egy kicsit naiv is.

22/l

2015. jan. 27. 13:31
 16/45 anonim ***** válasza:
44%

Most én bunkó srácnak számítok, mert jóképű vagyok és szoktam testedzést végezni + tudom hogy kell a nőkkel bánni és merek kezdeményezni náluk, vagyis oda merek menni bármilyen nekem tetsző nőhöz szinte bárhol?

Na pont ezt mondom, hogy a világ nem fekete-fehér. A béna, nyomi pasik szeretnék azt hinni, hogy minden nőknél sikeres férfi valójában egy bunkó állat. Hát ez nem igaz. Csak merünk kezdeményezni a lányoknál bárhol, bármikor, amit ti meg nem mertek, mert gyávák vagytok odamenni ismeretlen, nektek tetsző lányokhoz. Inkább ezen kéne változtatni.

2015. jan. 27. 14:57
 17/45 anonim ***** válasza:

# 15: Nem vagy naiv. Nagyon is jól látod a dolgokat! Örülök, hogy vannak még érzelmileg érett, gondolkodni képes fiatalok! Tiétek a jövő! ;)

40N

2015. jan. 27. 15:00
 18/45 anonim ***** válasza:
Ennyi pesszimista embert a Föld nem hordott a hátán,mint ahányan ezén az oldalon van.Sajnállak benneteket :-\
2015. jan. 27. 16:16
 19/45 anonim ***** válasza:
Uccsó 4-nek van igaza
2015. jan. 27. 16:18
 20/45 A kérdező kommentje:
#16 birom az ilyen embereket mint te. annyira, de annyira könnyen beszélsz, mert neked van egy sportos alkatotd+jóképű vagy, (bár kinek mi a jóképű) szóval neked csak oda kell menned, villantani az alakod, és várni míg bugyit cserélnek az izgalomtól a lányok. a "rendes" fiú és a "rendes" lányt régen nem az érdekli, hogy hó b+ milyen izmod van, akkor te már rossz ember nem lehetsz, vagy hó, de jó kéű vagy, akkor ő csodás férfi. nem. Az már régen veszett ügy ha egy kapcsolat a külsőre alapszik, ah nem igazi, csak egy kirakat kapcsolat. És nehogy azt hidd, hogy a minden lány ugyanúgy reagál, ha egy vadidegen odamegy, és belök valami swag vagy kényes bu zi dumát, hogy már holnap megrakja. :D csak a te kis világod olyan, hogy na mert te macso vagy meg szepfiú es döglenek utánad a nők, de ne álltalánosíts már mindenkire, ekkora arcod ne legyen.
2015. jan. 27. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!