Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért ez a büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért ez a büdös nagy helyzet a mai világgal? (kép)

Figyelt kérdés
[link]

2015. jan. 27. 12:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

20:

1. A nők szeretik az izmokat. És izmos bárki lehet pár év kemény munkával. Én is voltam valaha nagyon vékony. Képzeld, volt hogy 197 cm magassághoz 75 kg voltam. Úgy néztem ki, mint egy etióp és utáltam a testem. Ezért simán edzeni, tömegelni, súlyzózni kezdtem mikor ezt meguntam és nagyon büszke vagyok arra amit elértem úgy, hogy mellette tudom hogy kitartó munkával a legtöbben ezt szintén eltudnák érni. Az izmok azért jók, mert a legtöbb lány nem vallaná be, de nem a vézna és nem is a dagadt, hanem a karbantartott testű férfiak jönnek be neki. És nem vagyok őrülten izmos.

Ezek a skálán kb. a 12% és 15% között, körül vagyok.

[link]

2. A jóképűséget bizonyos keretek között értem. Nagyon gyerekes, kisfiús arcom van. Nagyon sok lánynak emiatt nem jövök be, de azért soknak szerencsére igen. Ráadásul a frizurám is kisfiús és hosszabb hajam is van.

A frizurám kb. ilyen:

[link]

Az arcom kb. ilyen:

[link]

3. Én is kapok elutasításokat. Sőt, tudtad hogy kiket utasítanak el a legtöbbet? Azokat, akik a legtöbbet is próbálkoznak. Pont hogy nem minden nővel jön össze a szex, hanem kb. 20-ból 1-gyel, akiket megszólítok. Csak a sok fiúval meg inkább az a baj, hogy életében nem kezdeményez 20 nőnél, én meg max. 1 hónap, de van amikor 1 hét alatt is. Menni kell és csinálni. Kezdeményezni. Sokat, sok lánynál. Aki keres, az talál.

4. Pont ezzel is van bajod. Azt hiszed olyannak születni kell vagy minimum nevelődni, amilyen én vagyok. Pedig kamasz koromban én sem voltam sikeres. Vézna voltam és emellett kismillió lehetőséget baltáztam-, balfácánkodtam el, mert ismerkedni sem nagyon tudtam. Csak valahol ezt meguntam és elkezdtem tenni azért különböző módokon hogy sikeres legyek.

5. Ja és persze a másik érved is a szívem csücske lett, miszerint aki jól néz ki testileg és sikeres a nőknél különböző dolgok miatt, az már csak felszínes, a külsőségekre adó ember lehet. Míg persze a nőknél sikertelen férfiak azok, akik igazán mélyen tudnak érezni és gondolkodni.

2015. jan. 27. 21:49
 22/45 A kérdező kommentje:
ha hasonló arcod és hajad van, akkor gondolom 14-17 éves lányoknál próbálkozol. Persze, vannak olyan lányok, akik felszínes rib**cok és ha meglátnak egy izmos alkatot és (a mai világban, a mai trend miatt) ezt a hosszú haj meg buz*s pofa, és onnantól kezdve sz@rnak bele, hogy te jóember vagy, vagy milyen vagy belül. 1 hónap alatt 20 lánynál próbálkozol? Ez is mutatja mennyire egy felszínes alak vagy, mert kutyába se veszed a lányokat. Nem az, hogy megtetszik egy (és nem azért mert kirakta mindenét és van rajta 2kg smink) lány a belső adottságai miatt és persze részben a külső miatt és harcolsz érte, ezek szerint te, látod, hogy "hopp, hát ennél küzdeni kell, holnap megint elmarad a szex" akkor át pattansz másikra, és ott már semmissé válik az a lány aki előzőleg megtetszett. Ezt hívják kurafinak, nőfalónak stb... Még jó hogy közöd nincs egy normális kapcsolathoz, mert ha lenne is biztos nem bírnád sokáig, ha ennyi lány után megfordulsz. Tudod egyszer fel kell nőni, és nem hagyatkozhatsz a külsődre, ha normális, értelmes lányt akarsz, ott már villantanod kell milyen ember is vagy. Mert a gyerek, fiatal korban még elmegy, hogy villantod a kidolgozott tested és tapadnak a ri**ncok, de a nőknél ez nem így megy. Egy kapcsolat alapjai nem kívül hanem belül vannak. Csak a magadfajták ezt sosem fogják megérteni, mert erre szocializálódtatok, hogy "test villant, bugyi csusszan" az kb. annyit is ér, megba**od mint egy kutyát, egy hét múlva meg jön a következő.
2015. jan. 27. 22:07
 23/45 anonim ***** válasza:

Bár nem értek 100%-ig egyet az előző válaszolóval, sok igazság van abban, amit mond. A külsővel kapcsolatos preferenciák változóak, valaki (én pl) a macisabb alkatot kedveli, valakinek (egyik barátnőm) a magas és vékony srácok az ideálja. Valakinek (nekem) a szőrös, kicsit ősemberesebb stílus tetszik, másnak (egy másik barátnőmnek) a teljesen, mindenütt simára borotvált. Valakinek az a jóképű, amin én csak pislogok, hogy mégis, mit láthat benne helyesnek. Mások rajtam csodálkoznak, hogy nahát.

Tehát kérdező, csak arra fogni a dolgot, hogy nem nézel ki jó, valóban nagy butaság. Amit az előző válaszoló írt, abban viszont sok igazság van. Például, amit az 5. pontban ír, azt itt gyik-en, de sok más helyen is láttam már, hogy akinek sikere van a nőknél, az csakis felszínes lehet, és bunkó, mert a nőket csak valami fura manipulációval lehet megszerezni. Ezt a női nem nevében kikérem magunknak. Nem csak a csúnyácskább, visszahúzódó, félénk srácok azok, akik intelligensek és érző lelkek, és nem csak a helyes srácok a bunkók.

Ha nőt akarsz, tegyél érte. Nem feltétlenül kell gyúrni (azt csak azért, hogy legyen valakid, ne is kezdd el, ha magadnak nem tetszel, akkor kezdj neki esetleg, másért soha, csak magadért), nem feltétlenül kell a személyiséged megtagadni. Sőt, ez utóbbit semmiképpen sem. Egyszerűen csak ki kell lépni néha a komfortzónádból, merni lépni és vállalni a kockázatokat.

Van egy olyan dolog, nem is tudom minek nevezzem, nem is kísérlet, de nem is tudományos tény, egyszerűen csak egy létező jelenség: ha gyakran mosolyogsz, olyankor is, amikor különben nincs mosolygós hangulatod, akkor idővel a mosoly bevonzza a kellemes érzéseket. Igazából ez akkor is működik, ha a fogaid közé fogsz egy ceruzát (ez viszont már kísérlet volt). Jobb lesz a hangulatod tőle. Ezt akár az önbizalommal kapcsolatban is kipróbálhatod: többször mutatod magad magabiztosnak, mint ahányszor érzed, és idővel valóban megnő az önbizalmad. Én kipróbáltam, nálam működött. Talán túlságosan is :D És az esetleges visszautasításoknak nem szabad elrettentenie. Hiszed vagy sem, 22 éves lányként, aki ráadásul nem is vagyok túlságosan csúnya, sőt, némelyek szerint kifejezetten szép volnék, engem is utasítottak már vissza a történelem folyamán, nem is egyszer. Rossz érzés, igen. De ha visszautasít, akkor ennyit is ér. Menni kell tovább. Előfordul. Van ilyen. Legalább tudod, hogy ő nem olyan ember, akit valóban keresel. Mert gondolom, olyat keresel társadnak, aki elfogad és szeret olyannak, amilyen vagy. Ha visszautasít, ez az egyik leglényegesebb tényező nem teljesül.

Tehát, összefoglalva: nem a külső a leglényegesebb dolog. Igen, az pozitívum, ha kellemes ránézni valakire, de önmagában nagyon kevés, sőt, semmit sem ér. A pasik valamiért nem fogadják el, hogy mi lányok, és főleg a NŐK nem vagyunk olyan vizuálisak, mint ti. Ti magatokból indultok ki, mint mindenki, de hidd el, annyival több dolog van, ami fontosabb a kinézetnél... Egyik ilyen az önbizalom. És a jó kiállás. Szóval hajrá.

a talán 15 (?) válaszoló vagyok.

2015. jan. 27. 22:11
 24/45 A kérdező kommentje:

De örülök végre egy inteligens, értelmes ember, aki nem fitogtatja, és mutogatja saját magát.

Valamilyen szinten igazad van, de nem teljesen. Ugyanis azért nem akarok túlzottan önbizalommal teli lenni, mert akkor biztos pofára esek. De Te is össze függsz egy kicsit azzal az egoista fiúval. Mert mindkettőtök jól néz ki, és ezért nektek sokkal könnyeb, és mivel nem tudjátok milyen a ló másik oldalán leni, így azt hiszitek, jaj csak tegyél érte és menni fog az. Jó, lehet nektek megy, de ne álltalánosítsunk már.

Fogok most egy mozgás sérült 18-19 éves fiút, aki önbizalommal teli életvidám, szerintetek hány visszautasítást kapna? kb 50-ből 48-at. Egyáltalán nem gondoltok bele, milyen egy olyan embernek aki nem szép. De feladom nem is próbálom megértetni, mert ehhez olyannak kell lenni.

2015. jan. 27. 22:23
 25/45 anonim ***** válasza:
Láttad már Stephen Hawkingot? Biztosan, főleg, hogy most már filmet is csináltak az életéről, nemrég néztem meg a moziban (amúgy érdemes). De mindegy is. Még akkor sem volt kifejezetten szépfiú, amíg egészséges volt, hát még most. 3 gyerek, 2 volt feleség. Akik közül a másodikat már eleve úgy ismerte meg, hogy így nézett ki. Nekem ne mondd, hogy a mindenféle testi jelek az egyedüli oka annak, hogy valaki nem talál párt. Lehet, hogy nehezebb, aláírom. De lehetetlennek nem lehetetlen.
2015. jan. 27. 22:32
 26/45 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam, hogy nem talál, és hogy lehetetlen. A példámban pont kettő volt ami lehet. Nem értem hol olvastad azt.
2015. jan. 27. 22:41
 27/45 anonim válasza:

A rendes lányokból lesznek a legnagyobb ribizlik és ez fordítva

Talán ez érthető

2015. jan. 27. 22:55
 28/45 anonim ***** válasza:

22:

Majdnem. 21 éves vagyok és a 15-21 éves lányoknál próbálkozom, a legtöbb sikerem pedig a 16-19 éveseknél van.

Igen a felszínes rib-.ancok hamar szétnyitják a lábukat, és mi ezzel a baj? A felszínes ri-.bancokat meg kell dugni, a normális lányokkal pedig lehet kapcsolatot építeni.

Örülök hogy bu-.zi pofám van. Akkor legalább egyetértünk, hogy mégsem vagyok annyira jóképű. A hajammal kapcsolatban pedig általában azt látom, hogy 10-ből 9 fiúnak rövid haja van és én nagyon kilógok a sorból a hosszúkás frizurámmal.

1 hónap alatt 20 lány neked hol sok? Alapból ha elmegyek egy éjszakai szórakozóhelyre, ott szerinted az első lány szétnyitja nekem a lábát helyben? Nem! Egy éjszaka van hogy 5 lánynál is próbálkozom, mire van 1, akinek tetszem és legalább beszélgetni lehet vele.

Nappal kevesebb lánynál próbálkozom, ha megtetszik egy lány valahol és ha éppen randizom egy lánnyal, akkor nem szoktam másokat megszólítani. Miért felszínesség az, hogy sok lányt szólítok meg? Szerinted az jobb, hogy fél éven keresztül egy lánynak udvarolsz, aki aztán kikosaraz téged? Szerinted melyik fiúnak lesz hamarabb barátnője mégis? Aki évi 2, vagy aki heti 2 lánynál próbálkozik?

Nem azért ugrom egyik lányról a másikra kezdeményezéskor, mert küzdeni kell érte, hanem azért mert nem tetszem neki és finoman elhajt magától. Olyankor szerinted vonuljak a sarokba és sírjak, ha nem tetszem egy lánynak, vagy keressek egy másikat, akinek lehet hogy tetszem?

Voltak tartós kapcsolataim. Volt ami 1,5 évig tartott. Azzal a lánnyal is a 3. randin feküdtem le. Szóval pl. annak sincs semmi köze egymáshoz, hogy milyen hamar fekszem le egy lánnyal és meddig maradunk együtt.

De hát belsőre is rendben levőnek tartom magam. Ez eddig nem jött le? Miért lennék rosszabb ember belsőre mint például te? Mert jól nézek ki? Aki jól néz ki, az már rossz ember lehet? Vagy aki sikeres a nőknél az már csak rossz ember lehet?

24:

Magadról beszélj, ne mozgássérült fiúkat találj ki.

Mi akadályoz meg TÉGED abban, hogy holnaptól elkezdj edzeni és 1-2 év alatt izmos legyél?

Mi akadályoz meg TÉGED abban, hogy holnaptól megszólíts akár csak havi 5 lányt is, akik tetszenek neked, bárhol?

Én is voltam undorítóan vékony. Én is voltam béna a nőknél. Ezeket nem olvastad, hogy írtam? Mégis megváltoztam.

2015. jan. 27. 23:09
 29/45 A kérdező kommentje:

Mi akadályoz meg TÉGED abban, hogy holnaptól elkezdj edzeni és 1-2 év alatt izmos legyél?

Nem akarom, hogy a külsőm miatt kelljek valakinek, nagyon sokra mentem, hogy a buta libának csak azért kellek mert izmos vagyok, ha meg nem vagyok az akkor meg ember számba se vesz, tehát a csaj a hülye. Mert ha jó lennék neki úgy is, hogy nem vagyok kigyúrva, akkor beszélünk normális lányról. De ha izmosan kellenék neki, de ducibban nem, akkor meg annyit is ér a lány! :D mert süt róla a felszínesség.

Mi akadályoz meg TÉGED abban, hogy holnaptól megszólíts akár csak havi 5 lányt is, akik tetszenek neked, bárhol?

Nem vagyok:

-izmos

-szépfiú

-swagyolo

-pénzes stb.

Meg kímélem magamat egy kellemetlen szituációtól, meg nekem többet ér egy ember, minthogy dobálgassam őket, mint egy sz aros rongyot.

Én is voltam undorítóan vékony. Én is voltam béna a nőknél. Ezeket nem olvastad, hogy írtam? Mégis megváltoztam.

Oké, te csináltál egy kirakatot magadból. Biztos úgy is bejöttél volna valakinek, sőt! Akinek úgy bejöttél volna, az elég lett volna arra, hogy ma ne dobáld a lányokat, mint csimpánz a székletét.

Látszik, bulikban nagyobb az arc. Meg értem, tudatmódosító szerek alatt könnyebb csajozni, mikor részeg, és az oszlopnak is megadja a számát. Ezért nem járok ilyen ocsmány helyekre, ahová az emberek megalázkodni járnak.

De mindenki máshogy boldog! Ezt se felejtsd el!

Én 19 vagyok, még sosem volt barátnőm, sosem feküdtem le senkivel, nem voltam buliba, nem iszom nem dohányzom, és ha hiszed ha nem, még élek! Igaz milyen furcsa? Nem várom el, hogy elhidd, de így is boldog vagyok. Nem sokkal lenne több az életem, ha havonta 20 lányt letámadok. De megértelek, biztosan kell, hogy legyen 500 telószámod, meg 1500 ismerősöd. Szóval 20 lányt próbálgatni egy hónapban annyit ér mint kaviccsal ledobni egy csillagot, sokra nem jutsz, csak elpazaroltál az életedből egy kis időt a nagy semmire. És képzeld, lehet, hogy aki hetente 5 lányt próbál fel, annak hamarabb lesz kapcsolata, de amíg a másik 2-3 évig eggyütt van boldogan egy őszinte kapcsolatban, addig a másik 60 lányon van túl, de nincs előrébb. Lehet valakinek az a boldogság kulcsa, hogy felhajtsa az összes létező legálisan hozzáférhető nőnemű egyedet, de abban semmi értelmeset nem látok. Én inkább lennék eggyel őszinte és boldog, mint 20-al semmilyen... De inkább én elkerülöm a kapcsolatot, mert az is csak gond forrás. Olyan, mint a tonik, az elején finom, azután undorító. Vagy olyan mint éhgyomorra befalni 3 lekváros kenyeret 2 bögre meleg tejjel, jól laksz meg finom, azután hasgörcsök közepette fosod ki a beleidet. Szóval lehet, hogy vannak benne jónak látszó dolgok, de az csak rossz, fájdalmat okoz, tönkre tesz. Olyan, mint a csörgő kígyónak a csörgője, felkelti a kisebb állatok figyelmét, oda vonzza, elbűvöli, azután bamm... előjön az igazi oka és valója.

2015. jan. 27. 23:59
 30/45 anonim ***** válasza:

Akkor te is elfogadnál büdös dagadék lányokat, akik rondán öltözködnek, pattanásos arcúak, ápolatlanok, stb? Neeeem?! Akkor te is csak a külsőre mész?

Remélem érted az előbbi szarkazmust. A külső is része a vonzalomnak. Nem sírok azon, hogy izmosan több lánynak tetszem mint véznán, és emiatt több szeretet, intimitást, csókot, ölelést kapok mint korábban, régen.

Szerintem az akadályoz meg abban, hogy megszólíts lányokat, hogy félsz a megszólítástól, félsz odalépni hozzájuk személyesen. És nem tudod mit mondj nekik, ha odamentél.

Nem vagyok népszerű, nincs sok barátom. A suliban kevés emberrel beszélek és alig ismernek. Kb. a középiskolai néhány jó barátommal tartom a kapcsolatot. Bulikba egyedül járok társaság nélkül csajozni, mert nincs kivel menni és mert amúgy is csak hátráltatnának a csajozásban. Miért gondolod, hogy csak mert jól nézek ki, az egyenlő azzal hogy hatalmas ismerősi köröm van, rohadtul népszerű vagyok és ezer ismerősöm van? Nem is ismersz.

Istenem... Mi köze van annak hogy hány lánynál próbálkozol, ahhoz hogy tartós vagy alkalmi kapcsolataid vannak? Mi köze van mondd már meg! Ha odamész egy hónapban 20 lányhoz és abból 19 elutasít, de a 20. lánnyal egymásba szerettek és együtt lesztek sokáig, akkor az rossz dolog?

Azt vágod hogy írtam, hogy nekem is volt már tartós kapcsolatom, ami 1,5 éven keresztül tartott? Én sem állandóan csak az alkalmiakért vagyok oda, de meg sem vetem őket ha éppen szabad vagyok.

Kb. mintha a 3-4 évvel ezelőtti önmagamat olvasnám és látnám benned, aki makacs, konok és nem hajlandó a változásra a saját boldogsága érdekében.

2015. jan. 28. 00:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!