Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy felvállaljon?
Egy több éves kapcsolatnak is akármikor vége lehet.
Csak azt nem értem, akkor miért erősködött annyira, hogy legyünk nálunk. Szinte kikényszerítette ezzel, hogy bemutassam itthon.
Segíteni bár nem tudok, csak saját magamról tudok beszámolni. Az én exem soha nem ismerte egy barátomat sem, nem beszélt soha egyikkel sem, a szüleimnek is csak első év múltán mutattam be. Ha egyedül él, nem a szüleivel, akkor nem is tartom kötelezőnek a bemutatást, nem olyan dolog, hogy mindenkinek tudnia kell róla.
Nem feltétlenül kell szégyellni a másikat, vagy akármi, én egyszerűen tudtam, hogy nem mozognának egy hullámhosszon a haverjaimmal, akkor meg minek erőltessem. Én tudtam, hogy a szüleimből is csak probléma lesz, és valóban az lett, onnantól, hogy ismerték, és hazavittem, mindig csak kerülték egymást, mert kellemetlen volt minden beszélgetés. Ha egyedül él, márpedig úgy veszem ki, hogy igen, akkor én ebben nem látok problémát - de persze, én nem vagyok átlagos.
Mintha magamat olvasnám. Én is így voltam ezzel. Itthon kénytelen voltam bemutatni, ő meg annyit nem mondott otthon, hogy "figyu, megyek a barátnőmhöz, majd 1 hét múlva jövök".
Semmit nem tudsz tenni, hogy felvállaljon. Ez vagy jön magától, vagy sehogy. Nem tudom, hogy évesek vagytok, mi bőven 20 felettiek, szóval úgy gondoltam, hogy ha ebben a korban ciki ha valakinek barátnője van, akkor ott súlyosabb gondok is vannak, és nem hiszem, hogy nekem erre lenne szükségem. Egy normális kapcsolatban az ilyen dolognak természetesnek kell lennie.
23:41
Otthon lakik a szüleivel, nem ugyanebben a városban, de nem messze.
ma 23:44
Nálatok mi volt az oka? Meg tudta magyarázni? Hogy végződött?
Azt mondta, hogy kellemetlen neki erről beszélni, és hasonlók. De közben összejöttek nagyon az ilyen dolgai, amik már nekem egyáltalán nem fértek bele. Úgyhogy végül elegem lett.
A tanulság: [link]
És a szüleinek nem tűnik fel, hogy merre van éjszakánként? A barátai sose hívják, amikor veled van? Biztos, hogy nincs más kapcsolata?
Mert én se szívesen mutatok be senkit szüleimnek , holott velük élek, mégis maximum 2-3 hónap után minden barátom találkozott velük, volt nálunk (mindig egyszerűbb és logikusabb volt az aktuális barátomnál tölteni az időt, ezért nem korábban). Tehát szerintem ez mindenképp nagyon rossz jel. Mert ha a szulei/barátai akiket mondjuk cikinek érez, fél év után simán meg lehetne ezt beszélni egy jó kapcsolatban.
A szüleinek azt mondja, hogy a barátaihoz megy. Nem nagyon hívják telefonon, de sokszor le is halkítja, vagy kikapcsolja. Nem hiszem, hogy lenne másik kapcsolata. De most már nem vagyok benne 100%ra biztos.
A szüleit biztos nem gondolja cikinek, a testvére is hazaviszi mindig a párját, szokta mesélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!