Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig szakít velem a pasim aztán pár hét mulva meg ki békülünk. Régota így megy. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nagyon elegem van ebből, az a baj nem bízik bennem mert hazudnak neki rolam, hogy megcsalom, stb. hamis bizonyítékot kreálnak, és olyanokat mondanak rolam neki, ami nem is igaz. Mindig vitatkozunk, pár hétig nem beszélünk aztán sírva hív fel hogy szeret. Nem jó se vele, se nélküle. Mit tegyek?tegnap 16:03
1/6 A kérdező kommentje:
jóval fiatalabb vagyok nála, én 20 ő 38. de ő az aki megért de sajnos egyben sírba is visz mert konrolálni akar..és beképzelni hogy megcsalom.
tegnap 16:04
3/6 anonim válasza:
Jóval fiatalabb vagy nála
..ezt ki sem kellett volna írnod bzdmeg! Az elsőnél mondtam volna, hogy edd meg amit főztél, én 32 vagyok..
4/6 anonim válasza:
Hasonló szituban vagyok barátnőmmel. Ő tagadja de mindig kapom a bizonyítékokat hogy megcsal. Nem könnyű elhinni amit mondasz ha közben minden ellened szól. Mindenki aki ilyen és ártani akar a kapcsolatod azt le kell tiltani. Tisztán megmondani nekik hagyjanak békén mert leszarod őket. Letiltani. Kikövetni őket mindenhonnan. És ezek után lássa a srác hogy szereted. Mosolyogj ha meglátod stb. Szüntesd meg az okokat. Az én barátnőm nem tett lépéseket ez ügyben és most megint külön vagyunk.
5/6 anonim válasza:
Kérdező én vagyok a megfelelő partner neked jelezz privatban
6/6 anonim válasza:
Ez a se veled se nelkuled. Olvass utana. Kozel 40 evesen nem igy kellene egy felnott ferfinak viselkednie. Az meg, hogy kibekultok, ugyanugy a te hibad is. Velem egyszer eljatszotta ugyanezt valaki, csak nem fogadtam vissza. Legyen benned noi tartas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!