Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm fél a szüleimmel való találkozástól, ezért nem akarja, hogy bemutassam. Mit tegyek?
Három éve vagyunk együtt. Egy ideig együtt éltünk, de én ideiglenesen hazaköltöztem. Nem volt vita, csak nagymamám lerobbant, a szüleimnek kellett a segítség a gondozáshoz. Amint megoldódik az idősek otthona téma, költözünk is össze a barátnőmmel.
Viszont így jelenleg az a nagy helyzet, hogy ha találkozni akarok a barátnőmmel, akkor csak én megyek hozzá, ha mondjuk együtt akarjuk tölteni a hétvégét.
Számtalanszor felvetettem, hogy jöjjön ő is, ismerje meg a családom, ha úgy alakul, akkor költözzön ide, de nem akar. Igazából semmi gond nem lenne munkába bejárás szempontból sem, mert ő home officeban teljesen, a magánszvéra kérdés meg nem borzalmas, gyakorlatilag úgy lakom a családommal, hogy egy telken, de külön épületben, én egyedül, a mama meg a szüleim a másik épületben.
Az a baja a barátnőmnek, hogy nagyon fél attól, hogy ellenszenves lesz a családomnak, utálni fogják. Ezért folyamatosan hallgatva van a bemutatkozás. És mivel nem mer bemutatkozni, így nem is jön ide, mert akkor összefutna velük, ezért mindig nekem kell mennem hozzá.
Ez nonszensz. Komolyan tervezünk együtt. Egyszer úgyis be kellene mutatnom a családomnak, elég abszurd lenne azt tervezni, hogy hát, majd esküvőn/soha találkoznak vele.
Furcsa, hogy eltetek mar egyutt, de sosem akart bemutatkozni a szuleidnek. Nem gondolom, hogy csak ugy random felne tole, hogy nem kedvelnek, ha egyebkent rendben van az onbizalma.
Ilyen esetben en sem koltoznek ossze a parommal. Oke, hogy masik haz, de ha barmi ne adj eg, tortenik a mamaddal es o ugye folyton otthon van HO miatt, o lesz a felelos, ha valami baj tortenik, amit erthetoen nem szeretne. Szerintem tartsd tiszteletben a donteset.
"nagyon fél attól, hogy ellenszenves lesz a családomnak, utálni fogják"
Ez beteges dolog. Mások véleményétől is így fél, vagy csak a szüleidétől?
#1 Nem az a fő bajom, hogy nem költözik ide. Hanem az, hogy nem jön látogatóba, akár 1-1 hétvégére, pár napra, mert fél a szüleimtől.
Nyilván, megértem az ideköltözős aggályokat, de eszembe nem lenne a mamát a barátnőmre bízni, pláne hogy nem olyan a probléma. Igazából a mama szellemileg teljesen rendben van, sérülés miatt kell gondozni, az otthonában szerencsétlenül esett le a lépcsőn. Jobban nem mennék bele, ez az állapot ideiglenes, az idősek otthona azért jön a képbe mert menni akar, ott van egy csomó ismerőse. Viszont a lépcsőn leesős incidens óta azt mondja, hogy ha hamarabb gyógyul, minthogy mehetne az idősotthoba, akkor szeretne maradni, mert ezek után nem akar egyedül lakni.
#2 Mások véleményétől is. A barátaimnak is tök nehéz volt bemutatni emiatt.
#4 A szüleimet nem zavarja, hogy még nem mutattam be. Igazából egyik exemet sem ismerék egy-másfél éven belül. Addig nem volt furcsa, hogy nem vittem haza. Aztán mindig csúszott, máshogy alakult az időbeosztás, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!