Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm fél a szüleimmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm fél a szüleimmel való találkozástól, ezért nem akarja, hogy bemutassam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Három éve vagyunk együtt. Egy ideig együtt éltünk, de én ideiglenesen hazaköltöztem. Nem volt vita, csak nagymamám lerobbant, a szüleimnek kellett a segítség a gondozáshoz. Amint megoldódik az idősek otthona téma, költözünk is össze a barátnőmmel.

Viszont így jelenleg az a nagy helyzet, hogy ha találkozni akarok a barátnőmmel, akkor csak én megyek hozzá, ha mondjuk együtt akarjuk tölteni a hétvégét.

Számtalanszor felvetettem, hogy jöjjön ő is, ismerje meg a családom, ha úgy alakul, akkor költözzön ide, de nem akar. Igazából semmi gond nem lenne munkába bejárás szempontból sem, mert ő home officeban teljesen, a magánszvéra kérdés meg nem borzalmas, gyakorlatilag úgy lakom a családommal, hogy egy telken, de külön épületben, én egyedül, a mama meg a szüleim a másik épületben.

Az a baja a barátnőmnek, hogy nagyon fél attól, hogy ellenszenves lesz a családomnak, utálni fogják. Ezért folyamatosan hallgatva van a bemutatkozás. És mivel nem mer bemutatkozni, így nem is jön ide, mert akkor összefutna velük, ezért mindig nekem kell mennem hozzá.

Ez nonszensz. Komolyan tervezünk együtt. Egyszer úgyis be kellene mutatnom a családomnak, elég abszurd lenne azt tervezni, hogy hát, majd esküvőn/soha találkoznak vele.

jan. 18. 20:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%

3 év az már rengeteg. Én 3 hete vagyok együtt egy nővel, de a szüleim már ismerik.

Viszont ő még vár, ez természetes.

jan. 19. 15:27
 12/12 Noren1989 ***** válasza:
#10, bármilyen fura, voltam már én is hasonló helyzetben. De ott nem volt ez a szemtelen sunnyogás, anyám lekrvázta az akkori barátnőmet, és léptünk tovább arra, hogy nem kedvelik egymást.
jan. 19. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!