Miért fél a barátom a szüleimmel való találkozástól?
A fiúm jövőhéten fog találkozni a szüleimmel.
Kezdem viccesnek találni,hogy ennyire fél és ráparázik, mert kinézetre egy vagány pasinak tünik :D
Magas, izmos, kisportolt testtel... szóval tipikusan az a vagány "nem félek semmitől" pasi :)
Most kérdeztem Tőle,hogy milyen ételt szeret, mert akkor anyum úgy főzne.
Mire mondja telefonban hogy "Édes, már most tiszta ideg vagyok...nem gondolod hogy pont a kaja fog érdekelni...meg aztán apudtól is tartok picit..."
SZóval miért izgul ennyire?
Egyikünk sem tini már, a 20as éveink elején járunk
Komolyan lehidaltam....
Azt hittem 12 éves lehetsz. Fiúm???? Dedós!!!
Na és ez a szöveg:
"Magas, izmos, kisportolt testtel... szóval tipikusan az a vagány "nem félek semmitől" pasi :) "
Tinik gondolkodnak így.
Honnan tudjuk? Kérdezz rá.
Gondolom fel sem merült benned, hogy azért mert fontos vagy neki, ezért nagyon is számít neki, hogy milyen véleménnyel lesznek róla a szüleid.
A "fiúdnak" több esze van mint neked...
Van ebben egy kis para, ahogy emlékszem, éppen ezért én sohasem csinálok semmi nagy faksznit, ah valamelyik gyerekem bemutatná a párját.
Vagy a Ligetben találkozunk, vagy eljönnek, ha valamit segíteni kell, egy kis bútortologatás jobban összehoz, mind egy feszengős beszélgetés.
Utolso!
Komolyan lehet a folyamatos kondizas es edzes a belso es lelki hiany kompemzalasa?
Erre nem is gondoltam...elgondolkodtato
Kérdező, Te nem izgultál, mikor hozzájuk mentél?
Te sem vagy akkora magabiztos, mint ahogy itt előadod, amúgy!
6-os vagyok. Válaszolva a tegnapi kérdésedre, inkább azt mondanám, hogy aki kisportolt még lehet bizonytalan és félhet is mások véleményétől. Aki pedig túl sokat ad a külsőre pl csak azért kondizik, hogy jól nézzen ki, nem pedig azért hogy emellett jó erőnlétben legyen, hát ott lehet sok a bizonytalanság.
Csak annyit akartam írni, hogy attól, hogy kisportolt még ő is lehet bizonytalan vagy izgulhat. Ő is ember.
Nem ijesztgetni akarlak, nálatok ennyiből még nem látszik, hogy efféle probléma lehet. Csak annyit akartam mondani, hogy izmos#nem bizonytalan.
Segíts a barátodnak, nyugtasd meg. Adj tanácsot, mit vegyen fel, miről beszéljen a szüleiddel, és légy természetes otthon, akkor ő is könnyebben veszi az akadályt. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!