Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar a barátom találkozni a szüleimmel?
Egy hónapja vagyunk együtt a barátommal, és mikor az jön szóba, hogy olyan programot szervezünk szüleimmel, ahova ő is nyugodtan eljöhet, vagy találkozhat velük, egyszerűen nemet mondd. Konkrét indokot sosem tud mondani, és kezd zavarni a dolog. Nem is jön hozzánk, vagy olyan helyre ahol esetleg a szüleimmel is összefuthatunk. Gondolkodtam azon is, hogy talán azért nem, mert eddig a volt barátnőinek as szülei nem fogadták el őt, a nagy kor különbség miatt, és ettől esetleg fél. Vagy mert nem gondolja komolyan ezt a kapcsolatot, esetleg még várni akar ezzel a szülőkkel találkozós dologgal. Szüleim mondták, hogy ők nem ellenzik azt, hogy együtt vagyunk, és akárhová megyünk folyton kérdik, hogy ő nem akar-e jönni, és már elég kínosnak érzem a helyzetet, hogy ő folyton nemet mondd. Én már voltam náluk, de a szüleit sosem láttam, nem találkoztam velük.
21L 32F
1 hónapja ismerkedtek még csak!! Mi a fenének akarod még a szüleidnek bemutatni? Majd a 4.-5. hónapban már esedékes lehet, de még nagyon az elején vagytok.
Kérlek, ne erőltesd még ezt a témát.
#5/5
Annyit tudok a szüleiről, hogy nem a legjobb a kapcsolata velük, és nem avatja be őket a magánéletébe, mert szerinte semmi közük hozzá. Az elején, nekem sem akarta elmondani, hogy hány éves, mert félt hogy ez befolyásolná az ismerkedésünket, vagy a róla alkotott véleményemet. A többi válaszoló hozzászólását olvasva, kezdek rájönni, hogy tényleg korai ezt az egészet erőltetnem, ha el kell jönnie ennek az egésznek, hogy majd bemutatjuk egymást a szüleinknek, úgy is el fog jönni. Addig meg várok. Türelmesen.
Amit eddig leírtak (és leírtál a kérdésben) az reális. Kevés idő, lehet nem is igazán tudja, hogy mit keres melletted, lehet fél tőlük, stb. Lehet több dolog is a háttérben. Őszintén szólva ha ismerném sem tudnék erre válaszolni, de szerintem rajta kívül senki sem...
Szerintem ezzel a kérdéssel egyébként bőven ráérsz néhány hónap múlva múlva foglalkozni, ha még fenn áll egyáltalán.
Első te extrém jófej lehetsz :D
Én arra gondolok, hogy csak szexre kellesz neki, nem komoly kapcsolatra, ezt a korkülönbség miatt is gondolom. Ilyen esetben ki akarná megismerni az apóst anyóst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!