Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális ha q...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ha q barátnőm egy hónapban többször is a barátnőjével alszik? Vagy ő megy át vagy fordítva. 30 évesek vagyunk. És nemtudom fura . Kérdeztem van e köztük valami de azt válaszolta hogy nincs. Csak nekem fura.

Figyelt kérdés
Azzal magyarázza hogy a barátnője nem szeret egyedül aludni. Csak közben tudom a csajomrol hogy nem veti meg ha egy másik lányról lenne szó.
ma 09:05
 1/10 A kérdező kommentje:
Na értitek....
ma 09:06
 2/10 kis kolbász válasza:
100%

Vagy ő megy át vagy fordítva

Amikor a szóban forgó leány jön át, akkor te hol vagy?

ma 09:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Dolgozok
ma 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:
De mi nem élünk eggyütt
ma 09:38
 5/10 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem nem normális. Vagyishát kinek mi a normális. Elképzelhető hogy biszex.

Ettől fogva ezt vagy elfogadod, vagy nem.

ma 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem veti meg, nem veti meg.... Nyugodj meg, ollóznak ezerrel amíg te gályázol. Valószínűleg te már nem férsz bele a másik nőnek, így a nőd párhuzamosan tart téged a barátnőjével.
ma 10:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha bi csaj akk nyilvan nem normalis.
ma 10:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi régen rengeteget egymásnál aludtunk barátnőmmel még 20as évek előtt. Mostmár hogy mindkettőnknek párja van, nem mondom nem fordulhatna elő, ha pl elmegyünk valahova este és nem akarunk külön hazamenni vagy házibuli akármi. De amúgy igaz mi laktunk is együtt egy kevés ideig, de nekem ilyenkor már furcsa ha inkább a barátnőjével alszik, mint veled. Napközben oké, hogy találkoznak, legyenek együtt , de este nekem már az fura, hogy így rendszeresen. Nem is feltétlen azért, mert most biztos van valami közöttük, bár ha bi, akkor lehetséges. De este, ha nem mennek sehová, akkor inkább a párjával legyen az ember. Fontos kiemelnem, hogy ez az én véleményem. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó és kényelmes
ma 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod nem veti meg a saját nemét és feszt együtt vannak akkor szerinted be fogja majd ismerni hogy megcsal? Sosem fogja. Amíg te ezt elnézed elviseled és elhiszed hogy nincs köztük semmi addig járnak össze ameddig kedvük tartja. Ezt a süket dumát hogy nem szeret egyedül aludni a barátnője van aki még elhiszi? :D
ma 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ki nyalizzak egymast.
ma 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!