Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy engem bántalmazott, de a következő barátnőjével normálisan bánik?
A kapcsolatunk első 2-3 hónapjában teljesen normális volt, de aztán szép lassan elkezdett korlátozni. A végén már azt is meg akarta szabni, hogy a szüleimmel mennyit és mikor beszélhetek, tiszta agyrém volt. Mikor megérezte, hogy szakítani akarok fizikailag is bántalmazott, sőt a szabadságomban is korlátozott, több órára bezárt a lakásba. Ebből végül lett feljelentés, de sokat sajnos nem foglalkoztak az üggyel. A rendőrök olyan jó fejek voltak, hogy kb.azt mondták hagynom kellett volna, hogy jobban megverjen, mert csak a 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel tudnak mit kezdeni. Nem sokkal a szakításunk után összejött a legjobb barátnőm húgával, így sajnos néha jut el hozzám infó róla. Barátnőm szerint negatív irányba változott a tesója is mellette, de bántani 100% , hogy nem bántja. Sőt, elvileg nagyon szépen bánik vele, bármit megtesz érte.
Elgondolkoztam rajta, hogy vajon lehetséges, hogy én hoztam ki ezt a viselkedést belőle? Nem tudom előttem milyen volt a barátnőivel, de mesélt pár csúnya szakítást, persze ez nem jelenti azt, hogy bántalmazta is őket. Ti találkoztatok már olyannal, hogy valaki bántja a barátnőjét/barátját, de aztán másik kapcsolatban teljesen normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!