Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam a helyzetet?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma van a születésnapom. Egész múlt hét egy káosz volt (meg amugy az elmúlt 2ev is), minden nap reggel 4kor keltem, dolgoztam aztán délután mentem a kicsiért bölcsibe, majd este 11kor estem ágyba. Párom délután dolgozott, minden délelött 11ig simán aludt. Csütörtök éjjel már mondtam hogy nem bírok, nagyon fáradt vagyok- erre a reakciója: szombaton úgyis szülinapod van, nyugodtan amikor szeretnéd pihenj, lefoglalom addig a gyereket is. Nagyon vártam ezt a napot, hogy együtt is leszünk és kicsit pihenhetek is. Reggel 6kor keltem, megföztem az ebédet, aztán fél 1kor megkérdeztem a párom játszana-e egy kicsit a gyerekkel, lefekszem fél órára. Teljesen kiborult hogy és ö mikor fog pihenni, le kellett volna váltanom, meg hogy akkor elviszi a gyereket a délutáni tervezett programra és én nem megyek. Nem tudom miért, lehet minden egyben a fáradság, az is hogy vártam ezt a napot annyira szomorú lettem hogy már elment a kedvem mindentöl és mondtam hogy akkor menjenek nyugodtan, nincs már kedvem amugy se menni. Erre szintén kiakadt hogy amugy is csak találgattam, nem is akartam velük menni stb stb. Az egész naptól elment a kedvem. Persze szerinte túlreagáltam mindent és én vagyok a hibás. Szerintetek túlreagáltam a helyzetet? Köszi ha írtok.

tegnap 21:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Egyáltalán nem.

Sajnálom, hogy ilyen a helyzeted. Boldog szülinapot azért!

tegnap 21:53
 2/3 Noren1989 ***** válasza:

Nem, szerintem sem.

A vasad rendben?

tegnap 22:21
 3/3 AzImi ***** válasza:
78%
Boldog születésnapot! :)
tegnap 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!