Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagálta a helyzetet?
Figyelt kérdés
Párommal reggel a gyerekeket kitettük az oviban majd elindultunk munkába. A gyerekek bölcsődéje előtt mentünk el és az egyik gondozónő megismerte az autómat és integetett nekünk. A párom féltékenységi rohamot kapott, durcázott amig be nem értünk a munkahelyre majd csók nélkül kiszállt.2020. szept. 18. 09:17
A kérdező szavazást indított:
Igen túlreagálta.
Nem, teljesen jogos volt a reakciója.
57 szavazat
2/16 Morzsi007 válasza:
Kérdés mennyire mosolyogtatok egymásra a gondozónővel és hogy milyen nő, mert ha valami bombázó az már csak hab a tortán. :))
3/16 anonim válasza:
Nem kevés ilyen vicces kedvű nő van, akik avval tréfálkoznak, hogy a pasasnak vigyorognak, integetnek, stb. akkor, amikor mellettük van a párjuk, feleségük, stb.
Utána meg jókat röhögnek, milyen jó poén volt.
4/16 anonim válasza:
De aki az ilyenre féltékeny az egy nagyon buta nő.
5/16 anonim válasza:
#3: egy normális nő nem féltékenykedik ettől. Ez nekem játszmázásnak tűnik.
6/16 anonim válasza:
Egyetértek a hármassal. A gondozónő nem lehet a társadalom krémje, ha érted, mire gondolok. :"D Ettől függetlenül a feleséged is túlreagálta, egy ilyen libára én ügyet sem vetnék.
7/16 anonim válasza:
Teljesen biztos vagyok abban, hogy vagy van előzménye a dolognak, vagy ha alaptalan, akkor nem az első ilyen. Soha nem fogom megérteni azokat, akik ilyen elmebeteg féltékeny hisztérikákkal együtt maradnak és még fel is csinálják őket. Ha szereted ezt a szart, akkor szeresd, te választottad.
8/16 anonim válasza:
Igen. Túlreagálta.
Ne törődj vele.
Front van. Délutánra majd lehiggad.
Én is házasságban élek, én is éreztem a feleségemen, hogy front van. ;-) Csak éppen nem ilyenen, hanem máson. Nálatok legalább a gyerekek nem hallgatták a feleséged műsorát.
9/16 anonim válasza:
Nagyon túlreagálta... ha puszikat dobált volna az más helyzet lenne. Este otthon majd beszéljétek meg, hogy ez mégis mi volt. Ne számon kérj, hanem hallgasd meg mi a valódi problémája (ez a reakció csak a felszín, más az igazi gond, azt próbáld meg kideríteni, megérteni).
10/16 anonim válasza:
Nem ertem, a gondozónővel ennyire jóban vagytok, h beinteget az autóba? Honnan ismeri az autót? Mert, téged ismerhet, de hogy még az autót is... Itt vmi azért nem kóser.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!