Melyek a LEGHOSSZABB családi egyterűk, kisbuszok, kombik? A második üléssor mögött melyekben van hosszában a legnagyobb csomagtér? Rázkódó teherautó jellegű furgonok kizárva!
Itt böngéssz, kombik listázva méret szerint, csomagtartóval.
Azt lehet tudni hogy milyen felhasználásra keresel autót?
Èn nem vagyok annak a híve hogy értelmetlenül nagy legyen az autó.
Ha megoldható kombival, esetleg rajta ritkán utánfutó vagy tetőbox/tetőcsomagtartó, nem gondolom hogy értelme lenne állandóan egy nagy dobozzal járni mint pl az általam említett Transporter.
Azért az ritka/felesleges hogy összeszedd a családot és 4-5 fő együtt menjen hűtőt vásárolni, viszont ha 3 gyerek van és minden hétvégén mentek kirándulni/rokonokhoz akkor érthető hogy a gyerekágynak, bicikliknek stb kell a hely, nem akartok szenvedni a bepakolással.
Ha tudjuk hogy nagyjából mire is lenne szükség, akkor egyszerűbb méretben/árban jót ajánlani és nem lövöldözünk össze-vissza haszontalan tippekkel.
4-es vagyok.
Legutóbb egy 2018-as Odyssey-el kocsikáztunk 2 hetet Amerikában.
Csak a hátam miatt kellett szálloda :)
Hatalmas autó a Previával együtt, és atombiztos technika. Ha nagy autó kéne ami nem furgon, ilyeneket vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!