Ismersz olyan álterepjárót, kisbuszt, egyterűt, mely minimum hét személyes, pakolható és nem tahó, mint a Mercedes legújabb GLS-e, vagy az Audi Q7-ese?
Köszi szépen az eddigieket! Ment a zöld!
De néhányan két nagyon fontos szempontot nem vettetek figyelembe:
"Minimum hét személyes - pakolható".
Egy Touareg asszem ezeket nem tudja teljesíteni, hiába biztosan tényleg nagyon jó.
Második: milyen évjáratú az Espace-ed?
Ok, kösz! És ez a hét személyes tényleg nagyobb (vagy ha úgy tetszik: másabb) változat, mint a csupán öt személyes?
Ha igen: a legújabbakból is van ilyen hosszabbított verzió?
Fiat 500L Wagon. Igaz, a 7 személyes / pakolható között nem "és", hanem "vagy" az összefüggés, legalábbis én nehezen tudom elképzelni, hogy beül 7 személy és még marad hely csomagoknak is. Esetleg tetőcsomagtartóban. Cserébe nagyon kedves, színes, életvidám, családias jármű - az álterepjáró és egyterű kívánalmaknak is teljesen megfelel, bár szerintem csak egy kombi, ami jól van álcázva.
Mondjuk más kérdés, hogy ha a Tiguan kicsi, akkor minden egyterű az lesz, ebben az esetben kisbusz a valódi megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!