Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kicsit túlreagáltam a helyzetet?

Kicsit túlreagáltam a helyzetet?

Figyelt kérdés

Tegnap hajlani 1kor mentem haza autóval.

A főút mellett ment két kapucnis férfi, előttünk egy fiatal lány/nő gyors léptekkel, amíg el nem haladtam mellettük, legalább háromszor nézett hátra, és feltűnően szedte a lábát.

(a két férfi próbálta vele tartani a lépést, és cuppogtak is amint hallottam)

Igazából látásból ismerem a lányt, tudtam róla,hogy helyi.

Elmentem mellettük, aztán megálltam, megkérdeztem a csajt,hogy elvihetem e, persze mondta,hogy nem kell.

Aztán láttam,hogy a két "kan" nem zavartatja magát, így egy kapubeállón keresztbe álltam eléjük, lehúztam az anyósülés felőli ablakot, megkérdeztem tőlük,hogy mennyi az idő.

Az egyik egykedvűen mondta,hogy fél nyolc de takarodjál paraszt, meg hasonlók, utána még megkérdeztem,hogy ide valósiak e, erre még jobban kiakadtak, és kikerültek, de a lány addigra eltűnt, szóval a célomat elértem.

Igazából nem tudom ,hogy mi lett volna a szándékuk, lehet semmi.

Egyszerre érzem magam kicsit hülyén, aki túlreagált valamit, meg egyszerre jól is amiért talán segítettem valakinek.

(feleségem, és gyerekem van, semmit sem akartam attól a lánytól, csak hirtelen ez jutott eszembe,hogy a legegyszerűbb ha elviszem, amit persze nagyon nem gondoltam át.)

A két férfi egyébként cigány volt.

2016. ápr. 10. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Helyesen cselekedtél, bátor vagy. De ne kockáztass, mindig legyen nálad egy gázspray vagy valami hasonló fegyver.
2016. ápr. 10. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is helyesen cselekedtél. Lehet, hogy életet mentettél!
2016. ápr. 10. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Utólag nem tudhatod hogy mi volt a szándékuk. Mindenképp helyesen cselekedtél...

Egy dolgot amúgy nem értek:

"Tegnap hajlani 1kor mentem haza autóval."

"megkérdeztem tőlük,hogy mennyi az idő.

Az egyik egykedvűen mondta,hogy fél nyolc"

Szóval itt cinikus volt az illető, vagy mi volt?

2016. ápr. 10. 17:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, hát egyértelműen zavartam őket a tevékenységükben, bármi is volt az.A fél nyolc annyit jelentett,hogy takarodjak.
2016. ápr. 10. 19:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon bátor és helyes tett volt, gratulálok!
2016. ápr. 10. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak mokas volt szamukra befosatni a csajt, de lehet h tenlyeg akartak valamIt. Barcsak minden ember ilyen lenne mint Te!
2016. ápr. 13. 23:33
 7/7 anonim válasza:

Pszichológus és szövegszakértőnek tanulok. Ez az önfényező iromány kiválóan reprezentálja az önbizalomhiányod és azt, hogy többre tartod magad ami vagy, illetve kevesebb vagy, mint ami szeretnél lenni.

Én jót röhögtem ezen. Király kis iromány. Közbe ment gondolom valami kis rock vagy komoly zene hogy te atya úristen de istenkirálynak fognak most hinni heheee

Szállj vissza a földre.

2016. ápr. 30. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!