Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem el a párom telefonon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem el a párom telefonon, túlreagáltam a helyzetet?

Figyelt kérdés
Még tegnapelőtt napközben beszéltünk pár percet, ahol megbeszéltük, hogy aznap este még telefonálunk. Mondta, hogy 6 körül már otthon lesz, semmi programot nem tervez estére. (Ha programja van sosem hívogatom és nem is irogatok neki.) Ehhez képezt egészen éjjel 2-ig nem tudtam róla semmit (délután fél 4-től kezdve). Nem válaszolt az üzeneteimre (nem zaklattam, csak leírtam, hogy miket vettem boltba meg hogy nyugodtan hívjon hazaértem.) Este 10kor felhívtam, de nem vette fel. Nagyon aggódtam, nem bírtam aludni stb. Erre éjjel 2-kor hív telefonon halál részegen, hogy “na mizu kerestél”, de alig lehetett érteni a szavait. Rosszul esett, mert egyezer már előfordult hasonló és nem azzal van bajom, hogy bulizik meg jól érzi magát (mert szoktam ilyet én is, ő is) hanem hogy ennyire megbízhatatlan, elfelejtkezik rólam, semmibe veszi, hogy aggódok érte+kicsit kiábrándító, hogy ameddig én magam miatt is aggódom (nyelvvizsgázom jövőhéten), azon jobban kell aggódnon, hogy neki baja van-e

tegnap 23:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és ő a “ragaszkodóbb”, mindig ő akarja részletesen tudni, hogy mit csináltam, hol vagyok, kivel volt stb. Én sosem faggatok ilyenekről csak szívesen megahllagtom ami rám tartozik, de igénylem a külön töltött időt, nem vagyok a “nyakán”
ma 00:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez nem fér bele, ha rendszeresen előfordul. Semeddig sem tart dobni egy üzenetet, pláne ha megígéri valaki. Ez bunkóság, és azt mutatja, hogy nem érdekli az egész.
ma 00:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem férne bele, hogy részegségig piál. Gondolom azt sem tudta, merre van arccal előre, ha éjjel 2-kor hívott fel.
ma 00:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagáltad túl. Nekem is az első gondolatom az lenne, biztosan baleset érte, esetleg bűncselekmény áldozata lett. Ehhez képest kiderül, hogy du. fél 4-től éjjel kettőig a haverjaival lógott, és még le is részegedett. És nagy ívben tojt rád, a te aggódásodra.
ma 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyikőtök a toxikusabb.
ma 02:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!