Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeret? Bővebben.

Figyelt kérdés
Több mint 2 éve vagyok együt a barátommal,de az utóbbi kb fél évbe, úgy érzem teljesen elhidegült tőlem. Olyan vagyok neki kb mint egy haver.. Pl.: Elmegyünk bulizni, becsiccsent és ott hagy magamba azzal a szöveggel h haverjának megy csajt szerezni, orrom előtt flörtölget, más csajokkal dumálgat míg velem szóba se áll ilyenkor.. és még sorolhatom a húzásait...Amikor elmondom neki h nekem mik esnek szarul,akkor azzal jön h megint rinyálok stb stb, és h neki egy normális nő kell...Az a baj h én szeretem ezért nem szakítottam eddig vele.Aztán másnap meg mondogatja h mennyire szeret... Na most akor mi van? nem tudom már, h mit higgyek el neki.. Vélemények? Mit csináljak? Más csajra vágyik? Túl régóta vagyunk együtt és megunt már?
2010. febr. 7. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:

jól látod

ne pazarold rá az idődet

2010. febr. 7. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tűrném, akár mennyire is szeretem.Választás elé állitanám, bár nem tudom mennyit segitene.
2010. febr. 7. 14:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Én már a választás lehetőségét sem adnám meg. Egyértelmű, hogy már nem kellesz neki. "neki egy normális nő kell". Na ez az a mondat, ami számomra a kapcsolat végét jelentené. Ha hagyod, még szórakozik veled egy kicsit, amíg nem talál "normális" nőt. Add ki az útját, még ha szereted, akkor is. Ez már úgyis csak egyoldalú. Ne hagyd, hogy megalázzon!
2010. febr. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!