Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből tudod, hogy a szerelmed viszont szeret e?
Figyelt kérdés
A barátommal pár hónapja vagyunk együtt,nemrég mondta először, hogy szeret engem. Én még nem mondtam, mert nagyon félek, jó együtt meg aranyos, állandóan bújik hozzám és kb. 7-ből 4 napot együtt vagyunk, együtt alszunk, amikor csak ráérünk. Mikor valamiért megharagszok rá ill. mikor nem veszi észre, hogy bunkón viselkedik, akkor veszekszek vele, de utána mindig jóváteszi valamivel, pl. legutóbb ő főzött és gyertyákat gyújtott úgy terített meg... vagy kaptam tőle egy lakáskulcsot... a kedvenc kajám ott várt a mikróban, mikor hazaértem egy fárasztó nap után. Vagy egy szál rózsa buliból hazafelé hajnal 5kor... Mikor valami gondom van, és sikerül megbeszélni, akkor mindig próbál változtatni rajta. Viszont gyakran előfordul, hogy nem találkozunk 2-3 napig és kikívánkozik belőlem valami, leírom neki msn-en és felkapja a vizet, nem lehet vele beszélni! felhívni ilyenkor nem lehet, mert azt mondja nem akar veszekedni és ne hívjam. de volt már olyan is, hogy rosszul voltam (bor+vicces cigi...) és kint ültem zokniban a hidegben 1 órát, és mikor kijöttek cigizni, észrevett, oda sem jött megkérdezni mi van velem. Később azt mondta azt hitte csak hisztizek. Nem érzem úgy, hogy számíthatok rá, nem érzem úgy, hogy érdeklik a problémáim. Én mindennap végig hallgatom a bajait, segítek amiben tudok, de úgy érzem nem becsül meg eléggé. Mostanában nem ír vissza a kedveskedő sms-eimre sem. Szeretem őt, de megérdemli, hogy elmondjam ezt neki?2011. nov. 8. 17:20
1/1 Macskajós válasza:
A szerelem egy kölcsönös dolog. Arra még nem gondoltál, hogy Neki milyen rosszul esik, hogy Te sosem mondtad, hogy szereted? És hogy mikor épp stresszel milyen rosszul esik neki, hogy valami apró kis hibájába még Te is belekötsz? Mindig nézd a másik oldalt mielőtt kritizálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!