Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem érzi már a szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzi már a szerelmes szikrát, de viszont nagyon szeret! Visszajöhet még hozzám?

Figyelt kérdés

A barátnőm 4 év után szakított velem, mert úgy érzi, hogy elmúlt az a láng, ami a kapcsolatunk elején volt.

Azt mondta, hogy nagyon szeret, hogy szeretné velem tartani a kapcsolatot, szeretné a lelkemet ápolgatni, beszélgetni, találkozni velem. Azt is mondta, hogy nem biztos, hogy jó döntést hozott és megfogja bánni és visszaakar jönni hozzám, csak most kuszák vannak az életében és úgy érzi, hogy egyedül akar lenni és gondolkodni akar.

Lehet, hogy csak rossz döntést hozott vagy mi lehet a probléma?

Egyszerűen, ha nem szerelmes, mert nem érzi már a szikrát, csak nagyon erős szeretetet, akkor miért akar még velem foglalkozni, a problémáimat meghallgatni, segíteni amiben csak tud?

2011. nov. 8. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek teszed fel egy nap 2x ugyanazt a kérdést? Ha azt akarod hallani, hogy "ó persze még szeret", akkor azt írd le magadnak egy lapra, mert pl én a véleményemet már leírtam amott!
2011. nov. 8. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem előbb vagy utóbb elmúlik, ez természetes. Sok házasság is ezért megy tönkre, azt hiszik baj, ha elmúlik! Közben akkor leszel boldog, ha az érzés átmegy szeretetbe! Éppen ezen múlik a kapcsolatok jövője, van e olyan erős a szerelem, hogyha átcsap szeretetbe, akkor még mindig együtt tudtok maradni?

Miért nem fogják fel az emberek, hogy a szerelem nem örök dolog?? A szeretet sokkal erősebb!

2011. nov. 8. 17:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyszerűen, ha nem szerelmes, mert nem érzi már a szikrát, csak nagyon erős szeretetet, akkor miért akar még velem foglalkozni, a problémáimat meghallgatni, segíteni amiben csak tud?

Ott a kérdésben a válasz: mert barátként erősen kötődik hozzád. Én nem tudnám megmondani, hogy visszajöhet-e hozzád, ez ennél sokkal bonyolultabb. Nagyon sok mindenen múlik, hogy a szerelem elmúltával benne akar-e maradni valaki a kapcsolatában, ehhez elsősorban nagyon érett személyiség kell és a tudat, hogy bár a láng már nem ég úgy, de emberileg szeretem annyira a másikat, hogy egy egész életet alapozzak rá. Én egy embert szerettem eddig úgy igazán, 3 évet voltunk együtt, bár a láng nálam is kezdett már múlni, de olyan mélyen szerettem a barátomat emberileg is, hogy (legalábbis) számomra nem volt kérdés, hogy vele akarok leélni az életem. Ő nem így volt ezzel, hogy a te barátnőd se. Ezzel nem tudsz más tenni mint elfogadni. Minden kapcsolat 2 emberen múlik.

2011. nov. 13. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!