Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van párom, de szerelmes vagyok egy másik férfiba! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
4 éve vagyok kapcsolatban!Egy ideje elhidegültünk egymástól!Van egy férfi akibe beleszerettem,de neki van családja.Néha amikor találkozunk úgy veszem észre hogy én is tetszem neki!Nem vagyok büszke magamra,de így érzek iránta.Nem akarom feldúlni a családját,viszont a tekintetéből azt olvasom ki hogy ő is vonzódik hozzám!Tanácstalan vagyok!Mit tegyek?Kérlek titeket ne vádoljatok!Segítséget kérek!Tanácsot.Köszönöm előre is nektek!!!
2011. nov. 7. 17:00
 1/8 napietus ***** válasza:
100%
kapcsolatodnak vess véget, mert láthatóan nem működik. családos pasit meg felejtsd el, ha nem akarsz bonyodalmat az életedbe. 4 éves kapcsolat után amúgy sem célszerű rögtön másikba kezdeni. kicsit legyél egyedül, rendezd be az életedet, rendszerzd a gondolataidat. aztán majd lesz pasid, ne izgulj :)
2011. nov. 7. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
Maradj a pároddal!
2011. nov. 7. 17:04
 3/8 LadyLee ***** válasza:

Csatlakozom napietushoz.

A párod nem alázd meg azzal, hogy annak ellenére vele vagy, hogy már nem szereted, sőt, kifejezetten másra gondolsz. A családos pasi pedig szintén jó eséllyel több bonyodalom, mint amennyit megér. Rendezd soraid és utána nézz szét pasi fronton.

2011. nov. 7. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt mondják,hogy ha már szóba jön egy második akkor azt válaszd mert ha az elsővel menne akkor nem kellene egy második. De ha csak a második miatt dobnád el a 4éves kapcsolatodat főleg,hogy a férfi érzéseit is csak sejted. De egy családot ne akarj szétzúzni ha nem muszáj gondolj csak bele...mekkora fájdalom lenne a feleségnek és a gyerekeknek(ha van/vannak). De én ezt nem bántásból mondom a végső döntést úgyis te hozod meg...Csak nehogy megbánd:)
2011. nov. 7. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Előttem szólókkal egyet értek. Szakíts a pároddal. Ne alázd meg.

Családos embert pedig jobb elkerülni. Hagyd békén. Most komolyan, szét akarsz zúzni egy családot?!

2011. nov. 7. 17:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom napietushoz.

35/F

2011. nov. 7. 17:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!Az a baj hogy ez a szimpátia a "másik pasival" már egy éve megy lassan!Szóval csak úgy egyszerűen nem tudom elfelejteni,minden percben arról álmodozom hogy vele vagyok!És szégyenlem magam,hogy eszembe jut Ő..!Én senkit nem akarok megbántani,de magamat sem akarom kínozni,nem önzőségből mondom,de egyszer élünk.Bár ilyen egyszerű lenne!Remélem értitek amit kiakarok fejezni!Én 21 éves vagyok!Még egy kis tanács??Köszi mégegyszer.
2011. nov. 7. 19:21
 8/8 csaszi ***** válasza:
43%
Keress egy haldokló milliomost heti 1x feküdj le vele és majd, ha elpatkolt keríts egy normális pasit aki kikormol minden nap!
2011. nov. 8. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!