Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akar megcsókolni és nagyon ritkán ölel meg. Soha nem mondja hogy szeret és nem is utal rá. Minden pasi ilyen?
Nem, nem mindegyik.
De ha még meg se csókol, akkor mitől a párod?
Ezt inkább szexcimborának hívják (már ha az van köztetek).
Egyet szögezzünk le: ez nem párkapcsolat.
Tudod kiket nem szoktak megcsókolni a pasik - a prostikat.
Az OK, hogy nem mondja, hogy szeret, az sok mindenkinek nehezen megy (nekem is), de ha nincs benne igény az összebújásra, csókra, ölelésre, akkor jó eséllyel csak a szexre kellesz neki - vagy kifogtál egy nagyon nagyon fura lelki alaktú pasit.
Az én párom is nagyon zárkózott, távolságtartó típus, de ennek ellenére sokszor úgy bújik, mint a kiscica.
Egyáltalán nem ilyen minden férfi. Nekem eddig négy barátom volt, és az első három mind máshogyan ugyan, de egyértelműen ki tudta fejezni, hogy oda van értem.
A legutolsó viszont soha nem mondta, hogy szeret, és szavakkal egyáltalán nem beszélt az érzéseiről. Nem is szeretett velem kézen fogva járni sem az utcán.
Sajnos ilyen dolgokra is rámehet egy kapcsolat. Az egy dolog, ha nem mondja, de ha éreztetni sem tudja, hogy szeret, akkor nem lesztek együtt hosszú életűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!