Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit reagál a párod, ha szólsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagál a párod, ha szólsz neki, hogy hiányzik, hogy kifejezze, hogy szeret?

Figyelt kérdés

csak mert az én párom reakciója nekem szinte kétségbeejtő.

és szeretném látni mi lenne az átlag, vagy normális reakció, hogy tudjak viszonyítani.

2011. nov. 10. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt. Írtam hogy hiányzik, ő meg kényszeredetten visszaírt hogy én is neki. Magától régen mondta már h hiányzok. Tegnap azzal fogadott h szakítani akar. Még mindig szeretem... :'(
2011. nov. 10. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:

ez még mindig egy jobb eset

várom a többit

2011. nov. 10. 21:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Jobb?? :D mi lehet ennél roszabb????
2011. nov. 10. 21:13
 4/8 A kérdező kommentje:

nálunk, ha azt mondom, hogy hiányzik, hogy azt mondja hogy szeret, elkezd magyarázkodni, visszatámad, kitalál dolgokat, hogy hibáztasson, ahelyett hogy annyit mondana szeret.

nem tudom ezt hova tenni.

annyira elszomorít, annyira fáj.

és nem tudom, hogy másoknál is ez így megy?

vagy hogy megy?

2011. nov. 10. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:

veled szemben legalább korrektek.

engem bizonytalanságban tartanak.

annál nincs rosszabb.

2011. nov. 10. 21:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Mivel támad vissza? Azzal, hogy de igenis szokta mondani? Hogy egy csomószor kifejezi, csak nem veszed észre? Vagy hogy te se mondod minden pillanatban? de a legjobb az, hogy: Onnan kéne tudnod, hogy szeretlek, hogy veled vagyok. Ha nem szeretnélek, szakítanék:)

Én ezeket már mind megkaptam, igaz nem egyszerre mindet egy sráctól. Szerencsére a szerelmem, akivel most vagyok, jobban kimutatja, bár többet igényelnék, de nem szeretgethet egész nap sajna:)

Szerintem nem feltétlen kell rosszra gondolnod, lehet csak direktnek érzi, ha számon kéred rajta, így nem akarja mondani. várj egy picit, hogy magától mondja, vagy ölelgessen puszilgasson:)

2011. nov. 10. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem a kedvesen több mint egy év után mondta először. Addig is mondogatott olyanokat, hogy mondjuk hiányzom neki, de az elég egyértelműen azt jelentette, hogy a szex hiányzik. Sajnos az a véleményem/tapasztalatom, hogy aki szereti a másikat, az mondja is, és megfordítva: ha vki nem mondja, az nem véletlen. Inkább az a fura, amit írsz, hogy olyankor még neki áll feljebb. Mert ha egyszerűen gátlásos lenne, azt gondolom, te is elfogadnád. Szerintem beszéljetek még erről, de ha nem látsz javulást, köszönjetek el egymástól.
2011. nov. 10. 22:09
 8/8 A kérdező kommentje:

hát én elköszöntem tőle

nem arról van szó, hogy nem vártam, vagy ilyesmi, ha arra várok megszűnik köztünk minden érintés is (a szexen kívül) ha én nem kezdeményezgetek valami szeretetfélét.

nos így, hogy elmondtam neki, hogy én így köszönöm, nem kérek többet ebből a kapcsolatból, hirtelen elmondta sokszor, hogy mennyire szeret, meg bocsánatot kért mindenért, és még pár napja én vagyok a "kisszive", meg hasonlók...

nem semmi.

nekünk először akkor mondta ki, hogy szeret, amikor egy másik csajjal foglalkozott órákig, a nap végére, meg elé álltam, hogy ezt megbeszéljük, látta rajtam, hogy mérges vagyok és a szeretlek szót használta eszközül, hogy megelőzzön egy veszekedést.

amit mivel akkor először hallottam tőle így meg is enyhültem.

csak emléknek rossz maradt, amit soha nem fogok elfelejteni, hogy ezért mondta....

nem értem én ezt a srácot :(

2011. nov. 12. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!