Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik, mit tegyek?
Szeretem a volt barátom, 1 hete szakítottunk, 1hónapig voltunk együtt, de előtte kb 2 hónapig randizgattunk. Nagyon aranyos és helyes fiú, sok lány oda van érte... azzal az indokkal szakított velem, hogy én nem bizom meg benne pedig SOHA nem voltam féltékeny. fiúk szerintetek mi áll a háttérben?? ja és facebookon folyton mindenemet lájkolja folyosón köszön mosolyogva de nem beszélünk.. mit tegyek?? nagyon hiányzik...
L/16
Szerezd vissza. Ha semmi gond nem volt a kapcsolatotokban akkor szerezd vissza mindenképpen .
Ha nagyon vissza szeretnéd kapni.
Első taktika, hogy kicsit ne vele foglalkozz.
Második lássa rajtad hogy nélküle is boldog vagy, és 1-2 napig ne is beszélj vele.
Harmadik, lássa hogy megváltoztál azon a téren ami szerinte a baj.
Lehetséges hogy sokat kérdezősködtél arról hogy mit csinálkt, merre volt...stb Én is bele estem már ebbe a hibába :)
Szia :)
képzeld nekem is ugyanez volt, vagyis hasonló, hogy szakított velem aztán én ugye nagyon szerelmes voltam és kerestem mindig és a srác tudta, hogy még mindig érdekel engem. amint egy pici jelét adtam annak, hogy nem érdekel egyből a fejéhez kapott hogy hoppá elveszíthetem és azt nem akarom.
Köszi mindenkinek :)
A lájkolásról annyit, hogy általában a szerelemmel kapcsolatos dolgokat meg ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!