Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szeretem a volt barátom, 1 hete szakítottunk, 1hónapig voltunk együtt, de előtte kb 2 hónapig randizgattunk. Nagyon aranyos és helyes fiú, sok lány oda van érte... azzal az indokkal szakított velem, hogy én nem bizom meg benne pedig SOHA nem voltam féltékeny. fiúk szerintetek mi áll a háttérben?? ja és facebookon folyton mindenemet lájkolja folyosón köszön mosolyogva de nem beszélünk.. mit tegyek?? nagyon hiányzik...

L/16

2011. nov. 2. 02:05
 1/7 anonim válasza:

Szerezd vissza. Ha semmi gond nem volt a kapcsolatotokban akkor szerezd vissza mindenképpen .

Ha nagyon vissza szeretnéd kapni.

Első taktika, hogy kicsit ne vele foglalkozz.

Második lássa rajtad hogy nélküle is boldog vagy, és 1-2 napig ne is beszélj vele.

Harmadik, lássa hogy megváltoztál azon a téren ami szerinte a baj.

Lehetséges hogy sokat kérdezősködtél arról hogy mit csinálkt, merre volt...stb Én is bele estem már ebbe a hibába :)

2011. nov. 2. 02:10
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi :) de igazából a valódi baja az volt, hogy szerinte az exemet szeretem még mindig... pedig egyáltalán nem!!! de majd ezen a furcsa látszaton is változtatok, mert tény az exem (am. lassan 1 éve szakitottunk) jó baràtom.
2011. nov. 2. 02:13
 3/7 anonim válasza:
Akkor meg lehet hogy ő nem bízott meg benned, és igazából féltékeny volt nagyon is az exedre, ebbe a cipőbe is jártam, csak a vicces az volt hogy én 6 éve jóban vagyok az exemmel, aki nekem az első párkapcsolatom volt. És rá is féltékenykedtek, sajnos ha az egyik fél nem bízik a másikban, kihat rá és fordítva is elkezd ez a dolog történni, szinpátia :)
2011. nov. 2. 02:18
 4/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg miért hagyott ott, és miért lájkolgat, ha nem akar veled lenni?
2011. nov. 2. 02:28
 5/7 anonim válasza:
Már bocsi, ez az utolsónak szól. Attól még hogy valaki lájkolgat nem fontos hogy akarjon tőled valamit is :)
2011. nov. 2. 02:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia :)

képzeld nekem is ugyanez volt, vagyis hasonló, hogy szakított velem aztán én ugye nagyon szerelmes voltam és kerestem mindig és a srác tudta, hogy még mindig érdekel engem. amint egy pici jelét adtam annak, hogy nem érdekel egyből a fejéhez kapott hogy hoppá elveszíthetem és azt nem akarom.

2011. nov. 2. 08:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek :)

A lájkolásról annyit, hogy általában a szerelemmel kapcsolatos dolgokat meg ilyenek

2011. nov. 2. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!