Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te duhos lennel a parodra?
Nah.. Ti is nagyon szeretitek ezt az online életet. Kb csak felesleges veszekedést és problémát szül. Bár tény, ha ennyire nyíltan csinálja, és más lányok után nyáladzik, az nem teljesen normális. Meglepne, ha visszautasítaná egy másik lány közeledését, ha ennyire foglalkoztatják..:)
De itt csak az számít, hogy Te hogy érzed magad ettől. Ha Téged ez zavar, és nem tudod megbeszélni vele, akkor tovább kell lépni. Túl rövid az élet ilyen feleslegesen bosszúságokkal tölteni (és nem, ezt nem arra írom, hogy hagyd rá, csinál amit akar vele maradsz, hanem állj a sarkadra, és Te csináld ami Neked a legjobb!:))
nem kell annyit lógni a facebookon..
de ha téged zavar (ne zavarjon), és szólsz is neki akkor abbahagyhatná, legalább míg együtt vagytok.
A Facebook-nak is meglehet a maga haszna, lehet néhány értelmes dologra használni, vannak érdekes oldalak, meg egyszerű az ismerősökkel való kapcsolattartás.
De én soha nem értettem ezt a nagy közvetlenkedést. Az én adatlapom nem nyilvános, de ha az lenne és egy vadidegen pasi lájkolna, biztos az jutna eszembe, hogy hát ez meg mi a f szt akar?
Teljesen jogos!!!! Mondd meg neki még egyszer hogy ez tlged zavar , és hogy ő örülne e neki ha izmos srácok képeit lájkolgatnád? ha azt mondja h nem érdekelné akkor nem szeret téged igazán
Ja és ha a következő felszolítás ellenére se változtat akkor szakíts , mert egy kapcsolat kompromisszumokon áll ... ha vmelyikőtöknek nem tetszik vmi szóltok és a másik változtat , most nem nagy dolog lemondani egy iylen dologrol hogy a szerelmünk boldog legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!